24 Ιουν 2012

Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. ο Αντώνης Σαμαράς

Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 28 και 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, καθώς οι θεράποντες ιατροί του συνέστησαν ακινησία μετά την επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδοσιάδης, ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού, που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία.

Σημείωσε ωστόσο ότι η κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά τη ρητή απαγόρευση των ιατρών να ταξιδέψει ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής ορίζεται ο υπουργός Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζανιά, τον νέο υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

            foxblog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου