9 Μαΐ 2012

Προσκλητήριο Καμμένου στους αντιμνημονιακούς

Πρόσκληση σε αντιμνημονιακό μέτωπο, σε όλους ακόμη και με όσους συγκρούστηκε στο παρελθόν, απεύθυνε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του.

Ο Πάνος Καμμένος με την παραπάνω δήλωση έκανε άνοιγμα ακόμη και προς τους βουλευτές της Ν.Δ. προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Σε αντιπερισπασμό του προσκλητηρίου Σαμαρά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε σε προσκλητήριο προς αντιμνημονιακές δυνάμεις συμπεριλαμβανομένων στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ.

Έκανε όμως και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας να παραιτηθούν από τις ηγεσίες των κομμάτων τους οι αρχηγοί που υπέγραψαν το Μνημόνιο και «μπλοκάρουν» τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.
Διευκρίνησε ότι σέβεται το θεσμικό ρόλο των δύο πολιτικών αρχηγών που ψήφισαν το Μνημόνιο, ωστόσο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί τους το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης, εξαιτίας των υπογραφών τους.

Μεταξύ άλλων και αναπτύσσοντας τις θέσεις του, λίγο πριν την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, θέσεις οι οποίες φαίνεται ότι δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερο προβληματισμό για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία και να πληρώσουν όλοι όσοι πλήγωσαν την χώρα.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους 33 βουλευτές του, ανακοίνωσε πως οι συνυποψήφιοί του στην ίδια περιφέρεια θα οριστούν μετά από κλήρωση, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να αποφασίσει ποιά έδρα θα κρατήσει και ποιός συνδέλφός του που έδωσε την ίδια μάχη θα μείνει απ' έξω. 

             parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου