7 Απρ 2012

Διαδηλωτές έγδυσαν και χτύπησαν αστυνομικό στο Σύνταγμα

Πορεία προς το Σύνταγμα πραγματοποίησαν χιλιάδες πολίτες μετά την κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα. Μόλις οι διαδηλωτές έφθασαν στο Σύνταγμα, αντιλήφθηκαν δύο αστυνομικούς στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο αυτόχειρας.

Ο κόσμος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Τότε οι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να διαφύγουν. Όμως οι πολίτες επιτέθηκαν στον ένα από τους δυο, με αποτέλεσμα να του πάρουν τα ρούχα και τον ασύρματό του.

Οι διαδηλωτές κρέμασαν στα δέντρα της πλατείας τα ρούχα του αστυνομικού ως λάφυρα!!!

Η επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός στο σημείο που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Χρίστουλας ήταν βίαιη και σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που είχε μόλις τελειώσει την βάρδια του και δεν είχε όπλο μαζί του αλλά μόνο έναν υπηρεσιακό ασύρματο.

Δείτε τις φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης όπου φαίνονται τα αίματα, από την σπασμένη μύτη του αστυνομικού.

Μετά την επίθεση το πλήθος έβαλε φωτιά στο μπουφάν του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαδηλωτές βοήθησαν τον τραυματία αστυνομικό να μπει σε φορτηγάκι της αστυνομίας για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που φορούσε κάτω από το μπουφάν την αστυνομική στολή του σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε τον κόσμο που πραγματοποιούσε ειρηνική πορεία και ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του.

Ένας τύπος με πολιτικά, όπως αναγράφεται στο athens.indymedia, βγήκε κάποια στιγμή από την πορεία που πηγαίνε σύνταγμα και έκανε  χειρονομίες στους διαδηλωτές.

Κόσμος τον κυνήγησε και αφού είδε οτι κάτω απο τα πολιτικά φόραγε ρούχα αστυνομικού, του της βρέξανε και του πήρανε τον εξοπλισμό και τα κρέμασαν στο δέντρο που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Χρίστουλας.

Δίχως φόβο και με πολύ πάθος μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Μάρκο για την εκπομπή του στο Κontra Channel.

Αναφέρθηκε στον αστυνομικό που σήκωσε το γκλοπ και με την πίσω πλευρά του χτύπησε τον Πρόεδρο των φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, χαρακτηρίζοντάς τον «ηλίθιο»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε ακόμα για τις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Στυλίδας για δωρεάν παροχή αγαθών σε ομάδες πολιτών που έχουν ανάγκη.

               tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου