1 Ιουν 2012

Eυρώ Θεέ μας, οδηγέ μας!

Πιστεύω είς ένα ευρώ, Θεόν αληθινόν εκ τραπεζιτών αληθινών ποιηθέντα.Ομοουσίω ΔΝΤ και ΕΕκαι Αγορών εκπορευθέντα, τω λαλήσαι δια των προφητών. Σημίτη, Παπαδήμου, Παπανδρέου,Σαμαρά, Βενιζέλου,Καρατζαφέρη, Ντόρας και λοιπών σοσιαλιστών και δημοκρατών αριστερά της μίζας ανερχόμενων!

Τι τραβάμε Παναγία μου?

Θα μας υποβάλουν κάθε μέρα στο μαρτύριο της σταγόνας μέχρι τις 17 Ιουνίου που θα φτάσουμενα πάμε, γονατιστοί, στις κάλπες να προσκυνήσουμε τοόσιο Ντοραντώνιο σκήνωμα ,την κάρα του Παπαδήμουκαι τον παράμεσο του Βενιζέλου .

Ω, εσείς σωτήρες -φωστήρες συγχωρείστε την ασέβειά μας, που ξεχάσαμε την πίστη μας σε σας και την υποταγή μας και πήγαμε, οι άφρονες , να ζητήσουμε ελευθερία βούλησης και ανεξαρτησία σκέψης.


Συγνώμη που αγανακτήσαμε επειδή μας εξαθλιώσατε και μας καταντήσατε πρόσφυγες στα πατρογονικά μας. Το κάνατε για το καλό μας, ω, φωστήρες-σωτήρες-ζωστήρες τηςαϊ Μέρκελ , του αϊ Βεστερβέλε και του συζύγου του!


Κι εμείς οι ασεβείς σας αμφισβητήσαμε και το πληρώσαμε! Κάθε μέρα έπεφτε θειάφι και μας κατέκαψε το γκαζόν. Και η πισίνα άλλαξε χρώμα κι έγινε κίτρινη! Και τα πετούμενα του ουρανού άρχισαν ναμιλάνε με ανθρώπινη φωνή και να κηρύττουν το λόγο της αϊ Λαγκαρντ-Λαλουέτ!


Και δεν βρίσκαμε τόπο να σταθούμε και μπουκιά να βάλουμε στο στόμα μας. Μας την βγάζατε από τη μύτη. Και καλά μας κάνατε. Έτσι μας έπρεπε των αγανακτισμένων ασεβών.


Να είσαστε πολυχρονεμένοι και οι μίζες σας να αυξάνονται και να πληθύνονται και του Αβραάμ και του Ισαάκτις αποθήκες να αποκτήσετε να τις γεμίσετε όλες με ευρώ. Σε τούβλα!


Να σας προσκυνήσουμε και να σας ψηφίσουμε και να σας ψηφιδοποιήσουμε να σας κολλήσουμε βιτρώ στα τζάμια του μπαλκονιού μας, να σας λούζει το πρώτο φως της αυγής, για να μα θυμίζει το ιερό καθήκον που έχουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε μέρα.


Να λιβανίζουμε και να θυμιάζουμε τα δάνεια και τις εισφορές και τους φόρους και τη βενζίνη και τα τρόφιμα και τα καύσιμα και τα ενοίκια και τα φροντιστήρια των παιδιών και τα φάρμακα και τους γιατρούς .Και τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ και την cosmaraoteκαι την vodafonara και την winderaκαι την ΤτΕ -το Ε δεν είναι Ελλάδος είναι Ευρώπης αλλά δεν θα ξαναασεβήσουμε ενώπιον του ιερού τούτου ονόματος, μεγάλες οι καταθέσεις της!


Και να προσευχόμαστε να έχετε δόξα και τιμή στη μίζα και την κονόμα σας κι εμείς οι ταπεινοί να σκάσουμε επιτέλους και να δεχόμαστε το λόγο του Θεού ευρώ χωρίς να σκαλίζουμε τας γραφάς.


Να σας ψηφίσουμε να σωθούμε απο τα κινέζικα μαρτύρια που περάσαμε από τις 6 Μαϊου μέχρι τις 17 Ιουνίου που άνοιξαν οι ευρωπαϊκοί ουρανοί κι έβρεχε βατράχια νυχθημερόν και ψάρια έπεφταν νεκρά πάνω στον Υμηττό και η ομοούσια τριάςΠρεντερερ-Μπαμπης Που-Παπαχρηστέας του Λαμπρακιστάν έψελνε τρομοϋμνους ακατάπαυστα σε cd 24ώρου!


Να το εφαρμόσουμε το τιμημένο που πήγατε και ψηφίσατε για το καλό μας με 2,5% κέρδος-δικό σας τα νόμιμα, τα άσπρα, τα μαύρα είναι επιπλέον- μεσιτικά επί του συνόλου των μυρίων χρεών που μας φορτώσατε στον αιώνα τον άπαντα.


Που πήγε ο κύριος Λουκάςκαι παρακάλεσε τους άλλους εκεί στην Κομισιόν να μας τρομολαγνοψεκάζουν κι εκείνοι-κανά δυο τρία 24ωρα - τους ασεβείς αμαρτωλούς να αλλάξουμε μυαλά γιατί ήγγηκεν η σωτηρία των τραπεζών και παραλίγο να τους τη χαλάσουμε οι αχάριστοι.


Να πάμε να πεθάνουμε, αϊ Ευεργέτες μας ,να σας αδειάσουμε τη γωνία, να ελληνοποιήσετε όλους τους Πακιστανούς ,τους Αφγανούς και τους Νιγηριανούς να ευφρανθεί και η καρδία της κυρίαςΛαγκάρντ ,Λαλουέτ, Οντέτ, Κριστίν και Μαντλέν  που εμάς μας έχει σιχαθεί η ψυχή της. Και δίκιο έχει τέτοιοι που είμαστε!


Να βγει ο Ντοραντώνιος πρώτος και δεύτερος ο Βαγγελοπαπαδήμιος - καλά έχει μια δυσκολία το εγχείρημα, αλλά πατήστε μας αλύπητα κάτω μέχρι τις 16/6, ούτως ώστε στις 17/6 να το έχετε πετύχει - και τρίτος -φευ- ο ανατσούμπαλοςκαι ατίθασος Αλεξέϊ ,ο μιμανδρέος, ανάθεμα!


Κάπου θα τον βολέψετε ,να σας αντιπολιτεύεται συμπολιτευόμενος και βεβαίως τουςΤζημερόμαμους να τους βάλετε πάνω από τον Ντοραντώνη γιατί τραβούν στην ανηφόρα κι έχουν καλύτερο διαφορικό.Δέχονται χρήματα απο δυο πλευρές δηλαδή και είναι καλό σωστικό συνεργείο του κεφαλαίου. Αμην να γλιτώσουμε επιτέλους!


Τους Καμενοδημαράδες δεν ξέρω ,άϊ αφέντες μας, πως θα ξεγελάσετε. Αλλά σιγά μωρέ! Θα πείτε ότιείναι εχθροί της σωτηρίας του λαού κι εμπόδιο στο εφαρμοστικό τουPSI! Αυτό αρχίστε το απο τώρα, σωτήρες μας, μη χρονοτριβείτε για να μας πιάσει καλά.


Να μας βάζετε και υπερήχους το βράδυ να εκπέμπουν απο τα κινητά μας με ωραία συνθήματα υπερ του δικομματισμού και των Μνημονίων. Μας χρειάζεται και μας αξίζει.Το λένε υπνοπαιδεία αυτό και είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους αντιστέκονταιστο ημερήσιο τρομοπρόγραμμα που εκπέμπετε και καλά κάνετε. Είναι για το καλό μας. Να παρακαλέσετε και τον πρόεδρο των κολλημένων πολιτειών, αφού τον ευχαριστήσετε πρώτα, να μας εξαπολύσει κι αυτός από κει ότι τρομοπρόγραμμα του βρίσκεται εύκαιρο σε καλή τιμή για τους μεσάζοντες. Να βάλετε και τον Καρούλια να τον ξαναευχαριστήσει για να πάμε χορτάτοι από υπερηφάνεια και χαρά.


Γιατί μετά όταν θα έχουν γίνει όλα αυτά πάνω στον τάφο των 4/5 του ελληνικού λαού που θα πεθάνει αργά και βασανιστικά -έτσι του πρέπει του άσωτου- θα γράψετε με χρυσά γράμματα:


"Ενθάδε κείται ο ελληνικός λαός που δέχτηκε να εφαρμόσει τα μνημόνια πεθαίνοντας για να σωθεί το City του Λονδίνου και οι τσέπες των ντόπιωνντοραντωναίων και βαγγελολουκάδων να βρίσκουν τις μίζες τους"


Αιωνία του η μνήμη τελικά τον τρομοϋποτάξαμε!...............



...Και μετά, αϊ σωτήρες μας, θα ξυπνήσετε και θα δείτε πως όνειρο ζούσατε και σας ξυπνήσαμε...και θα κοιτάτε τριγύρω και δεν θα αναγνωρίζετε το χώρο. Θα βρισκόσαστε στο Γουδί και θα φοράτε κάτι μεταλλικά βραχιολάκια γύρω από τα χέρια σας.Εσχάτη προδοσία θα ακούτε και εσχάτη των ποινών θα λαμβάνετε. Ε, τι να κάνουμε αϊ δωσίλογοι. Στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις.


Ιδίως αν έχεις να κάνεις με Έλληνες!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου