11 Ιουν 2012

Στη ΓΑΔΑ ο ΑλέξηςΤσίπρας

Μετά το Πεντάγωνο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Από τις 11 το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και συναντάται με την ηγεσία της Αστυνομίας. Η κίνηση αυτή κρίνεται σημαντική, καθώς η Κουμουνδούρου πολλές φορές στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος διαδηλωτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει στην ΓΑΔΑ μόλις τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αναδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς για τη διακυβέρνηση της χώρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητήσει το θέμα της εγκληματικότητας που αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς αλλά και τα ζητήματα ασύλου και μετανάστευσης. «Όλοι οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες όπως και όλοι οι εγκληματίες δεν είναι παράνομοι μετανάστες» είπε σε κυριακάτικη συνέντευξη του ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους τομείς, που συγκεντρώνει τα πυρά της ΝΔ.


Επίσης, θα ζητήσει να ενημερωθεί και για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.


Στη Θεσσαλονίκη πέφτει η «αυλαία»

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα κορυφωθεί με ανοιχτές συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα. Στις 20:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην πλατεία του Ηρακλείου Κρήτης.


Την Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο. Οι επιτελείς στην Κουμουνδούρου περιμένουν πολλά από τις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα και την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

              real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου