15 Ιουν 2012

Μήνυση της Χρυσής Αυγής στον Μπουτάρη

Μήνυση κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μετά τις πρώτες εκλογές είχε χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό κόμμα, που πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο.

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και διέγερση πολιτών σε διχόνοια καθώς και εξύβριση.

"Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα. Είναι σημεία των καιρών, γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γ. Μπουτάρης.

Αμετανόητος για την άνανδρη συμπεριφορά του εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος του εμφανίστηκε χτες ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, δηλώνοντας ότι αν η Λιάνα Κανέλλη ήταν σύζυγός του... θα την χώριζε!

«Δεν φοβήθηκα τα ποσοστά μετά τα χαστούκια γι' αυτό και δεν ζητήσαμε συγνώμη», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας χτες στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αναφερόμενος στα χαστούκια και τις γροθιές του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι αντίθετα με τα άλλα κόμματα, οι δικοί του υποψήφιοι δεν είναι « επαγγελματίες πολιτικοί» και γι'αυτό «δεν κυνηγούν ψήφους».

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει το περιστατικό και πως θα ένοιωθε ο ίδιος αν ήταν η γυναίκα του στη θέση της Κανέλλη και εισέπραττε τα χαστούκια του Ηλία Κασιδιάρη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε το εξής: «Αν ήταν σύζυγός μου η Κανέλλη, θα την χώριζα...»

          news247.gr
          iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου