15 Απρ 2012

Το Πάσχα των πολιτικών

Στους Φραγκάδες Ιωαννίνων βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος σήμερα θα κάνει Πάσχα στη 2η Μονάδα Καταδρομών στη Νάουσα.

Στην Αθήνα παρέμεινε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος όπου έκανε ανάσταση στον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.


Στη Θεσσαλονίκη περνάει τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.Ο κος Βενιζέλος έκανε Ανάσταση στη Μονή Βλαντάδων και αντάλλαξε με την σύζυγό του το φιλί της αγάπης και με τους πιστούς τα "χρόνια πολλά".

Την αναστάσιμη λειτουργία στο Ναύπλιο παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, παρέα με την σύζυγο του Γεωργία .  


Στην Αθήνα παρέμειναν η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Στην Αίγινα βρίσκεται ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


Ανάσταση στο Γαλαξίδι έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σήμερα θα περιοδεύσει σε κέντρα σωμάτων ασφαλείας και χωριά της Φωκίδας.



Η οδός Σκουφά στον κέντρο της Αθήνας είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες πιστούς που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και του Λ. Παπαδήμου.

Την ώρα που ο Χορός των ψαλτών, ο Αρχιεπίσκοπος και οι παριστάμενοι έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» δεκάδες πιστοί που παρακολουθούσαν την λειτουργία επέλεξαν να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο και μάλιστα με τέτοια ένταση που δεν μπορούσε να καλυφθεί από τα μεγάφωνα. 


                  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου