15 Απρ 2012

Ο Βενιζέλος διαγράφει το Γιώργο Δεν θα απολογηθεί ο Άκης

Σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του Γιώργου, την οποία παρεμπιμπτώντος στήριζε και συμμετείχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι αποφασισμένος να πάρει τώρα με την ιδιότητα του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βαγγέλης θέλει να τα αλλάξει ακόμη και το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, υποστηρίζοντας πως τελείωσε η ώρα της δημαγωγίας και του λαϊκισμού και ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Κοντή η μνήμη του κ. Βενιζέλου που ξέχασε τις υπουργικές θέσεις του στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και το πάθος με το οποίο στήριζε την πολιτική του, την οποία τώρα θέλει να απαρνηθεί.

Κάποιοι φαίνεται να ενοχλούνται στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πρωτοκλασάτα στελέχη σχολιάζουν πως καλύτερα θα ήταν ο Βενιζέλος να κάνει ένα δικό του κόμμα από την αρχή από το να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. 

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία και να μπει στο στίβο της πολιτικής με το ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Αντώνης Λιάρος σε συνέντευξή του. 

Παραδέχτηκε ότι κατά την εσωκομματική διαδικασία το 2007 είχε ψηφίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Τότε έδωσα μεγάλο αγώνα με τον εαυτό μου για το αν έπραξα σωστά όντας δημοσιογράφος" είπε χαρακτηριστικά και συνεχίζει ότι με οδύνη κλείνει την πόρτα της δημοσιογραφίας που υπηρέτησε επί 32 χρόνια.

"Το καλό είναι ότι την έκλεισα εγώ και όχι κάποιος άλλος" λέει χαρακτηριστικά.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και να χαίρεται ιδιαίτερης μεταχείρισης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τη στιγμή μάλιστα που κάθε «σκάνε» και νέα σκάνδαλα και νέα εκατομμύρια που φέρεται να έβαλε στην τσέπη, μέσα από μίζες και χρήματα του ελληνικού λαού.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μελετά τη δικογραφία και ετοιμάζει την απολογία του έχοντας όμως πολλές ερωτήσεις, όπως, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή έγινε η σύλληψή του, γιατί εκδόθηκε ένταλμα ενώ του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και ήταν γνωστής διαμονής, όπως και γιατί σκαλίζεται ξανά μια υπόθεση για την οποία είχαν αποφανθεί οι συνάδελφοί του βουλευτές, που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή ότι ήταν αθώος; Έκαναν λάθος οι συνάδελφοί του τότε άραγε;

Πολλά είναι που θέλει τελικά να σκεφτεί ο Άκης και κυρίως για το ποια θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή κυρίως απέναντι στους συντρόφους και συναδέλφους του. Μεταξύ άλλων πάντως επικαλείται και τον όγκο της δικογραφίας και δηλώνει ότι δεν θα είναι έτοιμος τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

             parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου