5 Απρ 2012

«Ναι σε συνεργασία με τη ΝΔ μετά τις εκλογές»

Την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για το έλλειμμα του 2009, αφού η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αποφάνθηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή για την εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ένας εκ των στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου και άμεσων συνομιλητών της τρόικας για την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου και την ένταξη της χώρας της ΔΝΤ, θα δώσει και πάλι την εκλογική μάχη στο πλευρό του Βενιζέλου ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του με συνέντευξή του στο in.gr

Παράλληλα ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές

Αναφερόμενος στα χαμηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ, τα χαρακτήρισε λογικά, αφού σε αυτή τη χρονική στιγμή αντανακλούν το μέγεθος του πολιτικού κόστους που η παράταξη ανέλαβε με την εφαρμογή του Μνημονίου.

Παράλληλα χαρακτηρίζει φυσική εξέλιξη την αποχώρηση ιστορικών φυσιογνωμιών του κόμματος που έκλεισαν τον πολιτικό τους κύκλο. Ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής.

            parapolitika.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου