5 Απρ 2012

Απο τον Μπεγλίτη στον Κουκουλόπουλο

Μετά τη δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη για τον 77χρονο που αυτοκτόνησε χθες στο Σύνταγμα, έρχεται ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, να πει κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει τουλάχιστον αίσθηση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα: «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια. Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια.

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας έχουν σύμφωνα με πληροφορίες, ληφθεί γύρω από τον Μπεγλίτη μετά την εμετική του δήλωση για τον αυτόχειρα συνταξιούχο φαρμακοποιό.

Φυλάσσεται πρόσθετα και το σπίτι του και το γραφείο του ενώ περιπολικά πηγαινοέρχονται και έξω από το γραφείο του στην Κόρινθο. Ο άνθρωπος εκτός από ανεκδιήγητος είναι και επικίνδυνος για τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου