15 Δεκ 2011

Η σχέση Λιάνας και Εκάλης

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash, η βουλευτής του KKE είπε πως αγόρασε το σπίτι, αξίας 90.000.000 δραχμών κατά το χρόνο αγοράς του, από μια συμμαθήτρια της μητέρας της, με δάνειο.
"Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου, που ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα", είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η κα Κανέλλη απάντησε σε όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με τα πολιτικά πιστεύω.
"Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;", αναρωτήθηκε.
Καταλήγοντας, εξήγησε από πού προήλθε το όνομα Εκάλη.
"Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη.
Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός", είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

                 news247
ΥΓ. Η φωτογραφία που επιλέξαμε να συνοδεύσει το κείμενο είναι μια οχι και τόσο κολακευτική για την προσωπικότητα της Λιάνας Κανέλλη,και δεν έγινε γιατί δεν συμφωνούμε μαυτά που λέει αλλά για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο καπνίζει σε χώρους που απαγορευεται το κάπνισμα
Ηφαιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου