15 Δεκ 2011

Οι άνθρωποι του προέδρου

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να παρελαύνει απο μπροστά μας ένας κακόγουστος περιφερόμενος θίασος ηθοποιών που παίζουν με την νοημοσύνη όποιων καταφέρνουν να παραπλανήσουν.
                                                         

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος,φίλαθλος και οπαδός που θα εμπιστευτεί τα λεγόμενα ενός ανθρώπου με την προσωπικότητα το κύρος και την κορμοστασιά της φιγούρας αυτής που λέγεται Βλάσης Τσάκας?

Οι δημοσιογράφοι έκαναν την δουλειά τους σωστά και κάλυψαν λεπτό προς λεπτό την κάθε κίνηση του και το κάθε τί που έλεγε αριστερά και δεξιά σχετικά με την συμφωνία ανάληψης της ΠΑΕ Παναθηναικός απο τον Πρίγκηπα του.

Ενός ανθρώπου που χάρη στην έρευνα κάποιων ξέρουμε οτι:

Εχει ασχοληθεί με φωτοβολταϊκά στο Κιλκίς, με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Χαλκιδική, έχει καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές στο Ηράκλειο ενώ έχει κατηγορηθεί και για υπεξαιρέσεις.

Oτι οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν ακόμα τη γνωριμία του με τον Μάκη Ψωμιάδη μέχρι και δουλειες σε Τουρκία και Βουλγαρία.

Οτι Τον Ιούνιο του 2001 ο εκπρόσωπος του άραβα πρίγκιπα πρότεινε στον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Μπατατούδη, την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας της Θεσσαλονίκης από όμιλο εταιρειών της Αργεντινής, το όνομα του οποίου αρνούνταν να αποκαλύψει.



Με δηλώσεις του ο Βλάσης Τσάκας εξηγεί με τον δικό του τρόπο στην εφημερίδα sportday γιατί χάλασε η συμφωνία με τον Πρίγκηπα...και την ανακοίνωση ενός άλλου!
"Δυστυχώς, Αλ Σαούντ... πάπαλα! Δεν άντεχα άλλο. Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κ. Γιάννη (σ.σ. Βαρδινογιάννη). Εξαντλήθηκε η υπομονή μου, γιατί ήταν ασυνεπής σ' αυτά που λέγαμε. Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος! Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσον καιρό!".
Για το νέο deal που βγήκε στην επιφάνεια, δήλωσε: "Εδώ και δυο μήνες το έψαχνα, γιατί έβλεπα ότι με τον Αλ Σαούντ δεν προχωρούσε το θέμα. Δεν λέω ψέματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν ασυνεπής".
Για τους νέους ενδιαφερόμενους, είπε: "Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητά του είναι το γήπεδο. Μ' αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν θα κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό".

Μήπως δεν υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες και σε άλλες ομάδες,ποιός δεν θυμάται τον Φλωρίδη που γέμισε την πόλη της Θεσσαλονίκης με καπέλα σήμα κατατεθέν όμοια μαυτό που φορούσε, και ποιός δεν θυμάται τον Σαχπατζίδη που μαζί με τον πρώτο θα έπαιρναν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΟΚ,που για μήνες κρατούσαν σε αγωνία τους οπαδούς και μιά μέρα απλά δεν τα βρήκαν μεταξύ τους κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.

Ποιός ξεχνάει τον "επενδυτικό πυρετό" στην ΑΕΚ όπου επενδυτές η μάλλον οι δικηγόροι τους πάνε και έρχονται καθώς εκπροσωπούν κάποιον Αραβικό,Ρωσικό,Τουρκικό,Ιταλικό η Γαλλικό επενδυτικό όμιλο.

Ο δε μάλιστα τελευταίος υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ θα χρειαστεί 45 ήμερες για να διεκπεραιώσει οικονομικό έλεγχο,είναι πλέον πολύ μεγάλη η πιθανότητα ενα πρωί με μιά λιτή ανακοίνωση να αποσύρει το ενδιαφέρον του γιατί απλά δεν του "βγήκαν" τα νούμερα που περίμενε.

Μήπως όλο αυτό είναι τέχνασμα κάποιων αρμοδίων σε κάθε ΠΑΕ με προβληματική διαχείριση να εφευρίσκει εναν υποψήφιο Guest Star Αραβα επενδυτή για να κερδίζει χρόνο!


Μήπως το τέχνασμα του προπονητή που φωνάζει στον ποδοσφαιριστή να προσποιηθεί τον τραυματία για να εκμεταλευτεί τις καθυστερήσεις μεταφέρθηκε και στις διοικήσεις!

Τελευταία οπαδοί του Παναθηναικού είχαν φραστικό επεισόδιο στην κερκίδα με τον εκπρόσωπο του πρίγκηψ και του φώναζαν «Τσάκα, που είναι ο πρίγκιπας; θα φας γιαούρτια...».

.....και δεν θα είναι ο μόνος που θα φάει...!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου