21 Δεκ 2011

Τελικά λεφτά υπάρχουν αρκεί να μάθουμε να μιλάμε Νορβηγικά

Με αφορμή τις άγιες αυτές μέρες που έρχονται ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης πέρα απο τις χριστουγεννιάτικες ευχές του αναφέρθηκε στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό τηλεαστυ μεταξύ των άλλων και στην ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των bloggers χαρακτηριζοντάς τους "παιδαρέλια" καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει τις ημέρες των χριστουγέννων.
                             

Οπως είναι λογικό ο κύριος Καρατζαφέρης ως ακόμα ένας εθνοσωτήρας που αν κυβερνούσε την Ελλάδα θα μας έβαζε να μάθουμε Νορβηγικά,αγανακτεί και δηλώνει πως δεν μπορεί να δουλέψει έτσι,μ'αυτόν το τρόπο,με διάφορα παιδαρέλια δηλαδή που μπορουν να γράφουν και να εκφράζουν την γνώμη τους στο διαδύκτιο χωρίς δυνάμεις καταστολής και κουκουλοφόρους,οντως δεν μπορεί να δουλέψει έτσι γιατί δεν μπορεί πλέον μας δουλέψει,αυτός και όλοι οι άλλοι στην κυβέρνηση.

Μια κυβέρνηση που πρέπει να στίψει κάποιος καλά για να βγάλει αποτέλεσμα όπως είπε,ενώ αγνοεί επιμελώς οτι στην κυβέρνηση αυτή συμμετέχει και ο ίδιος.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε απο τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να περάσει καλά τις γιορτές όπως όλοι εμείς και να μην αναλώσει αυτές τις μέρες χαράς που έρχονται με στενάχωρες σκέψεις για την σωτηρία της χώρας,αλλά αφού επιμένει θα περιμένουμε τις πρώτες μέρες του 2012 να μας πει τις λύσεις και τις αποφάσεις που θα έχει σκεφτεί και θα έχει βρεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου