15 Μαΐ 2012

Επιμένει στην πλαστογραφία ο Καμμένος

Διαψεύδει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος την ύπαρξη εγγράφου που φέρεται να έχει σταλεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας στους αρχηγούς κομμάτων, στο οποίο ανέφερε ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, η παράταξή του θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.

Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε σε σκληρή γλώσσα για το γεγονός, φτάνοντας στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και σε προβοκάτσια.


"Κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας με προβοκάτσια δεν γίνονται" είπε συγκεκριμένα, ενώ άφησε υπόνοιες για πλαστογράφηση του εγγράφου, καθώς δεν υπάρχει κάποια υπογραφή ή σφραγίδα στο κείμενο.


Ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα σενάρια και με παρέμβασή του το βράδυ της Δευτέρας στην Κρατική τηλεόραση σχετικά με το ότι παρέδωσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας ένα τέτοιο επίσημο ή ανεπίσημο έγγραφο.


Υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τέτοιο έγγραφο και μάλιστα επικαλέστηκε τα πρακτικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. "Δεν υιοθετώ αυτό το έγγραφο και τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτό γιατί δεν είναι δικό μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, σε σχόλιό του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, o κ. Καμμένος ανέφερε: "Οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο και Σαμαρά. Ισχύουν μόνο οι δημόσιες τοποθετήσεις μου".
Ο ίδιος μάλιστα διέψευσε ότι θα επισκεφτεί τον Κάρολο Παπούλια στη 13.00, μία ώρα δηλαδή νωρίτερα από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το μεσημέρι της Τρίτης.


Σύσκεψη του Πάνου Καμμένου με βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, μετά τις εξελίξεις σχετικά με έγγραφο που διένειμε χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας και αφορούσε εναλλακτικά σενάρια συμμετοχής ή στήριξης ενός κυβερνητικού σχήματος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έγγραφα αυτά ως προς το σκέλος των σεναρίων είναι πλαστά, και πως ο ίδιος δεν παρέδωσε ποτέ τέτοιο κείμενο στον Πρόεδρο.


Υπενθυμίζεται, ότι ακυρώθηκε η κατ΄ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχε προγραμματιστεί για τη μία το μεσημέρι.


"Δεν θα πάω στη συνάντηση με τον Παπούλια στις 13.00 εάν αφορά στο έγγραφο.
Θα συναντηθώ μόνο αν με καλέσει για να με ενημερώσει ή με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου