11 Μαΐ 2012

Σκληρή επίθεση Καμμένου στον Σαμαρά

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έκανα, με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«O κ Σαμαράς ευρίσκεται σε πλήρη απελπισία και πολιτική αμετροέπεια.

Αφού διέλυσε την παράταξη του, τώρα εκλιπαρεί. Μιλάει για διαπραγμάτευση,  ξεχνώντας τεχνητά την υπογραφή του για πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.

Δεν τολμά να εξηγήσει τους στόχους της διαπραγμάτευσης, γιατί αδυνατεί να αρνηθεί Αγγλικό Δίκαιο, εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ειδικό λογαριασμό και ασφαλώς ξένους Επιτρόπους στα Ελληνικά υπουργεία.

Έχει μπερδέψει την Ευρώπη των Εθνών, με την Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών και μάλιστα με συγκολλητική ουσία τα αντισυνταγματικά Μνημόνια. Είναι η μεγίστη αλαζονεία και η ανιστόρητη ερμηνεία της πραγματικότητας.

Τον πληροφορούμε ότι η χώρα οφείλει να ασκήσει οικονομική διπλωματία με Εθνικό σχέδιο και να προασπίσει την θέση της στην ΕΕ σαν ισότιμη χώρα-μέλος και όχι σαν αποικία.

 Αυτό δεν είναι λαϊκισμός, όπως τον αποκαλεί. Είναι πατριωτικό καθήκον και κοινή λογική που διακρίνει τους ελεύθερους και Ανεξάρτητους ´Έλληνες από τους ελεγχόμενους.

 Καλούμε όλους τους Έλληνες βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας».

                enikos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου