29 Μαΐ 2012

Τρεις νέες προσχωρήσεις στον ΛΑΟΣ

Τρεις νέες προσχωρήσεις, δύο από τη ΝΔ και μια από την Κοινωνική Συμφωνία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Πρόκειται για τους κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, πρώην Διαμερισματικού Συμβούλου στον Δήμο της Αθήνας με την ΝΔ, και Τρύφωνα Μπουγά, πολιτευτή της ΝΔ στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας, καθώς και του κ. Ελευθ. Στυλιανέλλη, από την Κοινωνική Συμφωνία.


Ο κ. Μιχαλόπουλος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και εκ των πρωτεργατών της ΠΟΛ.ΑΝ. που ίδρυσε ο κ. Αντ. Σαμαράς. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο κ. Μιχαλόπουλος θα τοποθετηθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Τρύφων Μπουγάς, είναι επιχειρηματίας και επί σειρά ετών, πολιτευόταν με τη ΝΔ στην Β’ Αθηνών. Ο κ. Ελευθ. Στυλιανέλλης, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος. Πολιτικά δραστηριοποιείτο με την Κοινωνική Συμφωνία, από την οποία αποχώρησε, για να ενταχθεί στον ΛΑΟΣ.


Δριμεία επίθεση κατά του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου εξαπέλυσε ο Κώστας Αϊβαλιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪστις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον κ. Μιχαλολιάκο ότι μιλά για οικογενειοκρατία τη στιγμή που μαζί με τη σύζυγό του παίρνει βουλευτική αποζημίωση 13.000 ευρώ.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι μέλη της Χρυσής Αυγής σπάνε στο ξύλο ακόμη και αστυνομικούς. «Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ κατέληξε: «Δεν μπορεί ακόμη η Χρυσή Αυγή να μιλάει κατά των αλλοδαπών ενώ ορισμένοι βουλευτές της είναι παντρεμένοι με αλλοδαπές».


              real.gr
         parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου