27 Απρ 2012

Προφυλακιστέα και η Βίκυ Σταμάτη

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε  η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη μετά την ολοκλήρωση της απολογία της, την Παρασκευή, στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Σταμάτη άρχισε να απολογείται αφού απορρίφθηκε, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η αίτησή της για εξαίρεση του ανακριτή.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, στον οποίο ο ανακριτής επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο αδελφός της κ. Σταμάτη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εμπλέκεται στην υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου, εξαιτίας πληρωμών που έκανε από το 2006 έως το 2009 για τις επισκευές του ακινήτου στην Ακρόπολη, οι οποίες κόστισαν συνολικά 701.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Νίκο Ρουσόπουλο, ο εντολέας του είχε λάβει εντολή από τη Nobilis να αναλάβει την επίβλεψη της ανακαίνισης του ακινήτου, καθώς σχετίζεται με τον κατασκευαστικό χώρο, χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

             directnews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου