14 Απρ 2012

Ο Απ. Γκλέτσος ανέβηκε στο απορριματοφόρο

Ρόλο οδοκαθαριστή ανέλαβε χθες Μ. Παρασκευή ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος της Στυλίδας ανέβηκε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και βοήθησε στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε χωριά του δήμου. Στις φωτογραφίες του lamiastar.gr τον βλέπετε να καθαρίζει τους κάδους της Αγίας Μαρίνας. 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Δήμου Στυλίδας όταν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής είδαν τον Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο να είναι ανεβασμένος στο απορριμματοφόρο του Δήμου και να κάνει κανονική βάρδια μαζεύοντας σκουπίδια.

"Ο Δήμαρχος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο", είπε στο Lamiareport, ο Απόστολος Γκλέτσος. "Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Θέλω να περάσω το μήνυμα του εθελοντισμού και ο Δήμαρχος πρέπει να δίνει το παράδειγμα στους εργαζόμενους για να μπορεί αύριο να τους ζητήσει να δουλέψουν μια ώρα παραπάνω αν χρειαστεί και να το κάνουν εθελοντικά".

Επίσης μοίρασε 200 αμνοερίφια ο Δήμος Στυλίδας σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ως μια μικρή βοήθεια για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η διανομή έγινε σε δύο δόσεις. Η πρώτη παρτίδα μοιράστηκε το πρωί της Μ.Παρασκευής από την πλατεία Στυλίδας και η δεύτερη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Τα αμνοερίφια είναι μια προσφορά του κ. Γιάννη Βογιατζή ο οποίος βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη κάθε μήνα προσφέροντας σε άπορους της Ανατολικής Φθιώτιδας 10 χιλιάδες ευρώ σε τρόφιμα.

Ο Γιάννης Βογιατζής όπως είχε υποσχεθεί ανήμερα του Αγίου Αθανασίου όταν ο μητροπολίτης Φθιώτιδας τον είχε τιμήσει για την προσφορά του συνεχίζει το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του.
Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που απολαμβάνουν τα δέματα αγάπης που διανέμονται δωρεάν κάθε μήνα πήραν και ένα αρνί για να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου