20 Απρ 2012

Έχουμε Δημοκρατία?

Λέγεται ότι ο καταλυτικός  παράγοντας  που  εξανάγκασε την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου  να αναγγείλει, εσπευσμένα,  εκλογές και να  οριστικοποιήσει  την  ημερομηνία τους ήταν η αυτοκτονία  του γενναίου πατριώτη κ. Δημήτρη Χριστούλα ,στις αρχές Απριλίου.

Θορυβήθηκε, λένε, η  αντισυνταγματική κυβέρνηση του κ. Λουκά,   από την έκταση που πήρε το, τραγικό μεν,  αλλά καθαρά πολιτικό  αυτό γεγονός και την συμπαράσταση του κόσμου που κατά χιλιάδες πέρασε κι άφησε λίγα λουλούδια κι ένα σημείωμα οργής κι αποχαιρετισμού στην πλατεία Συντάγματος.

Στον  ιερό τούτο χώρο- σύμβολο  της ιστορίας μας. Πήρε εξάλλου μεγάλη δημοσιότητα κι έκανε το γύρο του κόσμου στα Διεθνή ΜΜΕ!

Φοβήθηκε γενικό ξεσηκωμό η ένοχη κυβέρνηση , καθώς ο λαός μια σπίθα περίμενε  -και περιμένει-  για να ξεχυθεί στους δρόμους, ζητώντας δικαίωση και κάθαρση. Τιμωρία των υπαιτίων που ξεπούλησαν την πατρίδα κι υποχρέωσαν τούτη τη γενιά αλλά και τις  μελλοντικές σε  ατιμωτική κατοχή και δουλεία στον ξένο κατακτητή.

Του άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες ,οι σύγχρονοι  Εφιάλτες και οι Νενέκοι, του ξένου παράγοντα. Με δόλο και παραπλάνηση εξαπάτησαν το λαό  το 2009 και υφάρπαξαν την ψήφο του με κείνο το "λεφτά υπάρχουν" που χρησιμοποίησε σαν δόλωμα ο Γεώργιος Αέρα Πατέρα. Με   σχέδιο κι ενεργώντας σαν πράκτορας ξένων συμφερόντων,  -...με το αζημίωτο!.., - ξεγέλασε μια χαρά τον "Έλληνα" λαό και πρόδωσε κανονικά τον "ελληνικό" πολίτη.

 Ούτε ελληνικά δεν ήξερε ,τρομάρα του ο ΓΑΠ, κι όμως μια χαρά τα κατάφερε, με μόνο όπλο το όνομα του πατέρα του, να δέσει χειροπόδαρα και το λαό και τη χώρα.

 Με πλαστά στοιχεία και πράξεις εσχάτης προδοσίας φούσκωσαν κατόπιν  το έλλειμμα και υποχρέωσαν τη χώρα με συνοπτικές διαδικασίες να μπει στο ΔΝΤ.

  Ακολούθησαν χτυπήματα απανωτά και αριστοτεχνικά, στο σαστισμένο λαό, με αιφνίδιες και  αλλεπάλληλες  περικοπές όλων των δικαιωμάτων και των παροχών  που είχε κατακτήσει παλεύοντας για χρόνια.

  Πάνε οι μισθοί και οι συλλογικές συμβάσεις! Πάνε οι συντάξεις! Kύριες κι  επικουρικές. Κι ας πλήρωναν οι δικαιούχοι 30 και 40 χρόνια εισφορές και κρατήσεις κανονικά για να έχουν στα γεράματά τους μια σύνταξη και μια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

  Πάνε κι αυτά τα κεκτημένα. Στο βωμό της προδοσίας και της παράδοσης της χώρας στη λεηλασία του πλούτου, ανθρώπινου και ορυκτού. 

Υπόγειου και υποθαλάσσιου. Και αέρα και ήλιο και σύνορα πουλήσανε χωρίς να έχουν καμία τύψη και καμία εξουσιοδότηση και στήριξη  από το λαό.

Γνωστά όλα αυτά και το καζάνι έβραζε - και βράζει- κι όσο κι αν χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ και την ΕΛ.ΑΣ για να καταστείλουν την οργή και την απόγνωση ,αυτή ξεχείλισε και θα τους έπνιγε, γιατί εκλογές ακούγαμε κι  εκλογές δεν βλέπαμε !...Και μας έπαιζαν "τα μήλα" και το  κορόϊδο  με όλο ..κάτι "κλειδωμένες" εκλογές,  χωρίς ορισμένη όμως ημερομηνία!

Κι αυτοκτόνησε ο, αθάνατος, κ. Δημήτρης για να μας λυτρώσει και να ξεσηκωθούμε να τους πλακώσουμε, εκεί που μας είχαν φέρει με την αλαζονεία και την διαφθορά τους. Θορυβήθηκαν, τα μάλα, οι  σφετεριστές της εξουσίας και στριμώχτηκαν . Έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και ανακοίνωσαν, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου τους,  ότι οι "κλειδωμένες" οριστικά θα διεξαχθούν στις 6 Μαϊου.

Αναγκάστηκαν  και  όρισαν την ημερομηνία ,  την ανακοίνωσαν, ευθύς, στον Κάρολο τον πρώτο πολίτη της χώρας ,κατά το πρωτόκολλο, και κατόπιν έβγαλαν τους τελάληδες στα ΜΜΕ τους.

Και μετά? ' Αρχισαν τα δύσκολα!!! Δεν έβγαιναν, -κι ούτε βγαίνουν, κι ούτε πρόκειται να βγουν...- τα νούμερα για  τη συγκυβέρνηση του δικομματισμού κατά πως τους διέταξαν τα ξένα αφεντικά τους.

Εφόσον είμαστε  σε καθεστώς ΔΝΤ με επίσημο κυβερνήτη-επίτροπο τον κ. Ράϊχενμπαχ και την κυρία Λαγκάρντ  να δίνει οδηγίες πλεύσης, πως να τους πω?

 Να υποκριθώ ότι όλοι αυτοί οι ξένοι δεν είναι αφεντικά των δικών μας δοτών-μαριονετών? Ε, δε γίνεται αυτό. Αφού είναι!
Τους διέταξαν τα αφεντικά τους, λοιπόν,  και το διαμηνύουν και μέσω όλων των ξένων  ΜΜΕ.  Καλό είναι, απαιτούν, να συγκυβερνήσουν παΣΟΚ-ΝΔ στην Ελλάδα.

 Για ποιον είναι καλό δεν διευκρινίζουν αλλά αφού για τον λαό δεν είναι, τι απομένει? Για τα ξένα συμφέροντα!

Ο λαός ,ορίζουν, πρέπει να ψηφίσει ελεύθερα και δημοκρατικά ότι θέλει. Αρκεί να είναι παΣΟΚ και ΝΔ!!!
Παρόλα αυτά τα νούμερα δεν υπακούουν στις ξένες διαταγές και μια μεγάλη νοθεία, τολμώ να πω, ντροπή της νεώτερης ιστορίας μας είναι σε εξέλιξη.

Αλλιώς πως θα είναι εξασφαλισμένη η συγκυβέρνηση των δυο κομμάτων που κατέστρεψαν το τόπο αλληλοκυβερνώντας και καλύπτοντας ο ένας τον άλλο 40 χρόνια τώρα?

Ανασκουμπώθηκαν, λοιπόν, από την  άλλη μέρα όλα τα συγκροτήματα και οι καναλάρχες να κατασκευάσουν δημοσκοπήσεις  κατά πως θα τους βόλευε.

 Και χωρίστηκαν τα συγκροτήματα σύμφωνα με τον ποιον θέλουν για πρωθυπουργό.


Τα του  φαλήρου και Μεταμόρφωσης θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας παΣΟΚ-ΝΔ με επικεφαλής Παπαδήμο!

 ΔΟΛ και
Alpha  θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με επικεφαλής Σαμαρά.

Ο "μεγκάλος" καναλάρχης-κατασκευαστής-παράγοντας, θέλει κυβέρνηση συνεργασίας με άλλο, τρίτο πρόσωπο επικεφαλής στην κυβέρνηση.

 Τον λαό τον έχουν λάβει υπόψη τους? Δεν νομίζω!

 Χωμένοι  καθώς είναι μέσα στην αλαζονεία και τη παντοδυναμία που τους χάρισε  ο δικομματισμός, λαμβάνοντας στήριξη  από όλους αυτούς τους διαπλεκόμενους, τις προηγούμενες δεκαετίες.

Έτσι είναι αυτά . Στην Ελλάδα και την  Κολομβία! Οι νονοί στηρίζουν αυτούς τους πολιτικούς που θα εξασφαλίσουν κατόπιν την πρόσβασή τους στον κρατικό κορβανά, με αντάλλαγμα πλούσια "δωράκια" εκατομμυρίων.

 Γιαυτό  φαλιρήσαμε όμως.  Από αυτό το αμαρτωλό και βρόμικο αλισβερίσι χρόνων...  Και δώστου  15% το παΣΟΚ και δώστου 20% η ΝΔ ,ενώ πριν εξαγγελθούν οι εκλογές μέχρι κι 8% έδιναν στο παΣΟΚ και 12% στη ΝΔ.
Που κι αυτά πλασματικά είναι καθώς ο λαός, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, τους βρίζει και τους καταριέται, αμφότερους, όπως και το ΛΑΟΣ και τη ΔΗΣΥ για την προδοσία, την λεηλασία, την κατοχή και την εξαθλίωση του τόπου και των ανθρώπων. Νέων και ηλικιωμένων.

Λουκέτα παντού, η  ανεργία στα ύψη, απολύσεις αθρόες, αυξήσεις φόρων και τιμών. Η τιμές της βενζίνης  και του πετρελαίου καλπάζουν...  "Η"  χαρά των λαθρεμπόρων.!

Νοσοκομεία κλείνουν, όσα απέμειναν  δεν έχουν γάζες,  αν είναι δυνατόν,  και άλλο απαραίτητο υλικό... Λαθρομετανάστες αμέτρητοι...εκατομμύρια...αρρώστιες,  πορνεία, ναρκωτικά,. παραεμπόριο, εγκληματικότητα ...

Έγινε η Αθήνα  Καμπουλ με τόσα σεντόνια και πραμάτιες απλωμένα παντού.

Κι αυτοί το χαβά τους... Στο 17% το πΑΣΟΚ, στο 23% η ΝΔ.!!  Όλο και φουσκώνουν  τα τεχνητά ποσοστά, προκαλώντας κι άλλο την οργή του κόσμου. Και στα λοιπά κόμματα όμως, κατά πως τους βολεύει, τα μαγειρεύουν τα ποσοστά!

Η χρυσή Αυγή, για παράδειγμα,όσο κι αν δεν συμφωνεί κανείς με τις ακραίες και νεοναζιστικές καταβολές της, έχει μεγάλα ποσοστά στο λαό γιατί τον προστατεύει από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα  των λαθρομεταναστών.

 Πάνω από 5% , όμως,δεν της δίνει κανένα συγκρότημα!  Εκεί που θεωρώ ότι είναι καθαρά τα ποσοστά είναι στο ΛΑΟΣ και τη ΔΗΣΥ που δεν φαίνεται να παίρνουν ούτε 3%.

 Φυσικά αυτό τους εξυπηρετεί και τους ίδιους τους...45 κατασκευαστές. Αλλά ίσως είναι και η μόνη αλήθεια στις  κατασκευασμένες και πληρωμένες δημοσκοπήσεις τους.

Πως θα διακινδυνεύσουν, αναρωτιέμαι, να αφήσουν στην τύχη του το οικοδόμημα της παράδοσης της Ελλάδας στα ξένα αφεντικά τους  και να παιχτεί  το δικό τους μέλλον ,όλων των άνομων δωσίλογων, που μας οδήγησαν εδώ?

 Είναι δυνατόν, σκέφτομαι,  να αφεθεί ο λαός να ψηφίσει ανεμπόδιστα, ανεπηρέαστα και κυρίως να μην νοθεύσουν με πολλούς τρόπους το αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα?

Πρώτα-πρώτα δεν αντικαταστάθηκαν οι υπουργοί με υπηρεσιακούς, κοινής αποδοχής, όπως ρητά ορίζει το Σύνταγμα...Αν και είναι η πολλοστή παραβίαση κι εκτροπή του, αυτό και μόνο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για τις προθέσεις και τις βουλές της  κυβέρνησης "Τσολάκογλου".

 Που δεν δίστασε να ψεκάσει με τόνους χημικών, άοπλους ,και ειρηνικούς οικογενειάρχες διαδηλωτές κατ εξακολούθηση!!!  Είναι αδίστακτοι και ανάλγητοι...

 Η μη αντικατάσταση των υπουργών με υπηρεσιακούς δεν προϊδεάζει για ...υποψίες νοθείας?  Και δεν το επισημαίνει κανείς! Δεν το απαιτεί κανείς!

Δεύτερον με ποια απογραφή θα γίνουν οι εκλογές? Με του 2001? ή του 2011? Είναι ένα σοβαρό θέμα υποπτο νοθείας κι αυτό.

 Ένα τρίτο σημείο είναι οι αθρόες ελληνοποιήσεις μεταναστών που υπέγραψε η Φώφη Γεννηματά! Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή...  Να μην γίνουν ποτέ αυτές οι εκλογές, παρότι έχουν εξαγγελθεί. Δεν είναι δα και δύσκολο να προκύψει μια ,τεχνητή, έκτακτη ανάγκη.

 Μα με τους γείτονες τους Τούρκους, μα με κάτι άλλο σαν σχέδιο Β,Γ,Δ  τα επιτελεία των υπουργών και του, δοτού, πρωθυπουργού και γιαυτό πληρώνονται...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, όλα αυτά να είναι μόνο δικές μου υποψίες, και να δώσει να γίνουν τελικά αυτές οι εκλογές.

Να μπορέσει ο λαός να εκφραστεί ελεύθερα και αβίαστα. Και η θέλησή του να γίνει, βεβαίως, σεβαστή και αποδεκτή.

Μακάρι! Θα είναι η τελευταία ευκαιρία για Δημοκρατία και Ελευθερία!
Αλλιώς, πολλά δεινά μας περιμένουν και δεν θα έχουμε κανένα σύμμαχο, παρά μόνο την αλληλεγγύη μας. Του ενός πολίτη προς τον άλλο. 


 

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες εσύ Έφη, αλλά δεν έχουν κανένα νόημα οι εκλογές πια, αφού με τον νέο νόμο που ψήφισαν πρόσφατα, δίνουν 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα!!! Δημοκρατία δεν έχουμε εδώ και χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ψηφίστηκε πρόσφατα ο νόμος, δεν ισχύει από αυτές τις εκλογές!!Μην το βάζετε κάτω. Πέιτε ΟΧΙ στην προπαγάνδα και την κάμψη του ηθικού μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή