4 Απρ 2012

«Να αρνηθούν τα κόμματα να πάρουν τη χρηματοδότηση»

Να μην πάρουν τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης κάλεσε τα κόμματα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. «Είναι δυνατόν να πάρουν λεφτά τα κόμματα όταν ένας άνθρωπος παίρνει ένα περίστροφο και αυτοκτονεί; Αυτό που κάνουμε για τα κόμματα το κάνουμε για να προστατεύσουμε τους πολίτες; Δεν το κάναμε αυτό. Αντί αυτού κοιτάμε πώς να πάρουμε το πακέτο για να κάνουμε εκλογές. Να αρνηθούν τα κόμματα να πάρουν τα χρήματα τη στιγμή που βάλλεται βάναυσα ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στο θέμα της Ζήμενς δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει στη Βουλή στοιχεία για την παράνομη χρηματοδότηση πολιτικών και κομμάτων, τα οποία άφησε να εννοηθεί ότι έχει στα χέρια του μέσω της πρώην γραμματέως του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, κ. Αικατερίνης Τσακάλου, η οποία έχει ενταχτεί στο κόμμα του.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε ακόμα και στην τροποποίηση που επιχείρησε να «περάσει» ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Σηφουνάκης, η οποία προέβλεπε ότι εκτός από τους μουσουλμάνους της Θράκης, στο εξής όλοι οι κάτοικοι των νομών Ξάνθης και Ροδόπης θα πληρώσουν μόνον το 20% των προστίμων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων τους. «Αν θέλετε όλη την Θράκη και συμπεριλάβετε όλους τους κατοίκους εμείς θα στηρίξουμε τροπολογία, μονομερή στήριξη μουσουλμάνων μην περιμένετε να στηρίξει ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

                 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου