7 Δεκ 2011

Επεσε θύμα του εαυτού του ο Mark Zuckerberg

                                                                    
     Θύμα του ίδιου του δημιουργήματος έπεσε ο Mark Zuckerberg, καθώς διέρρευσαν στο Facebook άκρως προσωπικές στιγμές του. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν όταν ένας web expert εκμεταλλεύτηκε "παραθυράκι" ασφαλείας του Facebook, το οποίο πλέον έχει κλείσει.

Το εργαλείο αυτό, που είχε εντοπιστεί το πρόβλημα και το Facebook είχε ανακοινώσει ότι προσπαθεί να το επισκευάσει, ήταν τελικά το μέσο ώστε θύμα κοινοποίησης να γίνει και ο ίδιος ο δημιουργός του δικτύου. 


Στις φωτογραφίες που στο προφίλ του μόνο ελάχιστοι εξουσιοδοτημένοι μπορούν να δουν, ο μπαμπάς του Facebook ποζάρει με μια κότα ανά χείρας, με πιάτα που μαγείρεψε ο ίδιος, φτιάχνει σούσι ή διασκεδάζει με την παρέα του. Χαμογελάει με την αγαπημένη του, Priscilla Chan, στο 7 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι που απέκτησαν πρόσφατα στο Palo Alto. 

Το ζευγάρι παίζει με το λευκό κουταβάκι του, μαγειρεύει, αγκαλιάζεται στην κουζίνα και μοιράζει σοκολάτες στα παιδάκια για το Halloween. Μέχρι και με τον Barack Obama έχει φωτογραφία ο 27χρονος δισεκατομμυριούχος.
                                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου