20 Δεκ 2011

Ο Ντέμης Ρούσσος μιλά για την Νάνα Μούσχουρη

Ο Ντέμης Ρούσσος, μιλώντας στο Star, απάντησε στα όσα είπε η συνάδελφός του. "Η κυρία Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια, δεν έχει το ελληνικό μέσα της. Πότε το έχει και πότε δεν το έχει η Νάνα. Δεν ξέρεις ποτέ! Πότε είναι βέρα Ελληνίδα, πότε είναι κόντρα. Επειδή ζει στη Γερμανία, εκεί πέρα στην Ελβετία, πάει με αυτούς. 

Δεν βλέπει τα χάλια που έχουμε εμείς εδώ κάτω, που οι άνθρωποι υποφέρουν. Κι εγώ εκτός Ελλάδος ζω, αλλά σκέφτομαι πολύ διαφορετικά". 

Να σας θυμήσουμε οτι πρίν μερικές μέρες η Νάνα Μούσχουρη είχε δηλώσει πως "οι Γερμανοί κι εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους"

 "Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση της Ανγκελα Μέρκελ. Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και θεωρώ σωστό". 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου