9 Δεκ 2011

Σκότωσε τα παιδιά του για εκδίκηση

Αδίστακτο κτήνος σκότωσε τα ίδια του τα παιδιά, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. «Τα σκότωσα, έλα να τα πάρεις», της είπε στο τηλέφωνο μετά από καυγά.

Το έγκλημα έγινε στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο αφρικανικής καταγωγής 62χρονος Τζιν Φράνσις Σέι θέλησε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, την 44χρονη Αντζούα. Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου της 12ης Φεβρουαρίου και ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους (η 8χρονη Ρεγγίνα και ο 10χρονος Ρον) βρίσκονταν στο σπίτι μαζί του, ο Τζιν τα έπιασε και τους έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με την Daily Mail o Τζιν θόλωσε επειδή πληροφορήθηκε ότι θα του έκαναν έξωση από το διαμέρισμά του, ενώ έξι μήνες πριν η γυναίκα του τον είχε διώξει από το σπίτι τους.
Στην συνέχεια τηλεφώνησε στην σύζυγο του, την έβρισε επειδή τον δυσφήμισε στο facebook και πριν κλείσει το τηλέφωνο της είπε «Σκότωσα τα παιδιά σου, έλα να πάρεις τα πτώματα. Έχω καλέσει και την Αστυνομία».

Η γυναίκα τρελάθηκε. Προσευχόταν να είναι ένα κακόγουστο αστείο, όμως μάταια.
Ο αδίστακτος άντρας κάθισε δίπλα στα άψυχα κορμιά των παιδιών του και περίμενε.
Όταν έφτασαν στο σημείο άνδρες της αστυνομίας τους έδωσε κάτι χαρτιά λέγοντας τους: «αυτά είναι η απόδειξη γιατί έκανα ό,τι έκανα»!
Ο δημόσιος κατήγορος εξήγησε ότι «τα παιδιά ήταν ανυπεράσπιστα, αφού κοιμόντουσαν και δεν μπορούσαν να αμυνθούν. Τους έκοψε την καρωτίδα».
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, όμως, σύμφωνα με την Daily Mail οι φρικτές λεπτομέρειες είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.
Οι ένορκοι, οι μάρτυρες και οι παρευρισκόμενοι στο δικαστήριο «πάγωσαν» την ώρα των αποκαλύψεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου