15 Δεκ 2011

Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό με συνεργάτη του. Σύμφωνα με το lamiareport, αιτία ήταν οι πληροφορίες που είχε αργά το βράδυ για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Στυλίδας, την «Παραμυθοχώρα», που άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του για το κοινό.

"Τα έχω πει όλα στην αστυνομία, ακολουθεί ο εισαγγελέας. Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ. Θα φύγουν νύχτα οι αλήτες, οι πάσης φύσεως αλήτες. Και από τους κλέφτες και από τους αλήτες και από τους ναρκομανείς και από τους εμπόρους ναρκωτικών.
Το πιο ευαίσθητο για όλους μας είναι τα παιδιά, τα μικρά παιδιά. Όταν άκουσα τις καταγγελίες, τρελάθηκα. Ήρθαν γονείς και με έπιασαν για συγκεκριμένα θέματα", δήλωσε στο lamiareport.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος.
Καθημερινά παρά τις σκληρές προσπάθειες, όπως δήλωσε στην κάμερα του Star κεντρικής Ελλάδας,  εκπλήσσεται με τα διάφορα που συμβαίνουν.
"Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν η Στυλίδα να καθαρίσει. Υπάρχουν χρόνια αποστήματα, τα οποία δεν τα ήξερα, τα βρίσκω μπροστά μου, αλλά θα καθαρίσει. Από εδώ και πέρα, το λόγο θα έχει ο εισαγγελέας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειωτέον ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο στενός συνεργάτης του και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Ευάγγελος Κυριακίδης.

                lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου