16 Ιουλ 2012

"Πάμε σε λαϊκή εξέγερση"

«Είμαστε υπέρ της κατάργηση του μνημονίου, πρέπει να γίνει άμεσα, δεν έχω δει το νόμο του ΚΚΕ για να σας πω εάν θα τον υπερψηφίσουμε» είπε ο Πάνος Καμμένος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι: «κάθε μέρα η ύφεση αυξάνεται τα μνημόνια οδηγούν στην πλήρη καταστροφή».

Η βουλή παραμένει κλειστεί και είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, δεν λειτουργεί η Δημοκρατία, δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος, αυτή τη στιγμή τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων δεν έχει όρεξη να ανοίξει την βουλή.

«Λυπάμαι πολύ αλλά δεν μιλάμε για μία Δημοκρατία του δυτικού ελεύθερου κόσμου αλλά για μία κυβέρνηση που εκτελεί εντολές από την τρόικα» είπε ο κ. Καμμένος και τόνισε πως «ότι έλεγε η κυβέρνηση προεκλογικά στα μπαλκόνια ήταν ψέματα. Τα 15 από τα 18 μέτρα της επαναδιαπραγμάτευσης του κ. Σαμαρά, έχουν ήδη εξαφανιστεί. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Η πατρίδα μας καθημερινά μπαίνει πιο βαθιά στη μέγγενη, οι πολίτες δεν αντέχουν» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Πρέπει να αλλάξει αυτή η πολιτική, η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων όχι δεν θα διαπραγματευθεί αλλά δεν θα σηκώσει ούτε το κεφάλι» είπε ο κ. Καμμένος και τόνισε ότι «εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση».

            enikos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου