14 Ιουλ 2012

Παγκόσμια η φήμη του Ηλία Κασιδιάρη

Επέστρεψε από το μακρινό ταξίδι της στην «χώρα του Τσάβες», η υπεύθυνη επί των εξωτερικών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ρένα Δούρου, περισσότερο σοφή για την άμεση λαϊκή Δημοκρατία, πιο ώριμη για την κινηματικές πολιτικές των διάφορων οργανώσεων της Λατινικής Αμερικής, εντυπωσιασμένη από το «επίπεδο ασφαλείας» που έχει στηθεί γύρω από τον ηγέτη της Βενεζουέλας και από τις επαφές που έκανε με τα μέλη της κυβέρνησης. Μόνον που δεν αποκαλύπτει το παραμικρό τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε όταν συνάντησε τον Ούγκο Τσάβες. Τίποτα απολύτως, επειδή έχει δεσμευτεί, στην εδώ πρεσβεία, όπως αναφέρει.

Το μόνο που λέει είναι ότι: «ο Τσάβες γνώριζε για τον Κασιδιάρη». Πού έφτασε αλήθεια η χάρη και η φήμη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής να ασχοληθεί μαζί του ολόκληρος Τσάβες με το νερό που πέταξε στην κυρία Δούρου και τις γροθιές που έδωσε στην κυρία Λιάνα Κανέλλη: «Δυστυχώς γνώριζε τι είχε συμβεί με τον Κασιδιάρη, και είναι λυπηρό», εξομολογήθηκε σε συνεργάτη μου η κυρία Δούρου.

Και στις συνομιλίες που είχε με τους υπουργούς του κ. Τσάβες, της ετέθη το ερώτημα εάν η «κρίση στην Ελλάδα είναι οικονομική ή είναι κρίση Δημοκρατίας» για να διαπιστώσει ότι και στη Βενεζουέλα η εικόνα της Ελλάδας «έχει πληγεί ανεπανόρθωτα..».

Στη Χρυσή Αυγή πάντως ουδόλως ασχολούνται με τον κ. Τσάβες, αλλά με τις... μακαρονάδες που αρέσκεται να τρώει ο «αρχηγός», κ. Ν. Μιχαλολιάκος, κατά δήλωση της συμβίας του, βουλευτού κυρίας Ελένης Ζαρούλια, όταν ρωτήθηκε για τις αδυναμίες του συζύγου της. Ταυτόχρονα τα έβαλαν και (κατακαλόκαιρα) με τους ομοφυλόφιλους. Και ξέρετε γιατί; Ανακάλυψαν μία απόφαση του υπουργείου Παιδεία για την καταβολή ποσού 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα_ Ζούμε όπως κι εσύ» και εξοργίσθηκαν. Δεν μπορεί, σου λέει, σε περίοδο πενίας για τους Έλληνες (όπως έγραψαν στο επίσημο site τους) το υπουργείο Παιδείας να χρηματοδοτεί «και λεσβίες και ομοφυλόφιλους», όπως ακριβώς έγραψαν. Τώρα γιατί ξεχωρίζουν τους ομοφυλόφιλους από τις λεσβίες δεν γνωρίζω. Μήπως το υπουργείο δίνει ξεχωριστή επιχορήγηση;

             enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου