6 Ιουλ 2012

«Είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας»

Την έναρξη των διαδικασιών ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ κήρυξε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη Συνδιάσκεψη του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. «Ξεκινάμε σήμερα από εδώ την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

«Ξεκινάμε την υπέρβαση που είναι αναγκαία, όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν κατά την ιστορική μας διαδρομή…Έχοντας πλήρη επίγνωση των αρνητικών όψεων μιας μεγάλης διαδρομής», επισήμανε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, κάνοντας μάλιστα λόγο για «συμπεριφορές που μέχρι και πολύ πρόσφατα μας ντρόπιασαν».

Η πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ αρχίζει, όπως εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, από την αυτοοργάνωση των πολιτών που ανήκουν στην παράταξη «χωρίς αποκλεισμούς, μικροΐντριγκες και μιζέριες».

Αναφερόμενος στο όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας» και πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ, ανοιχτό και δημοκρατικό».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «το μικρό αλλά ανθεκτικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που απέμεινε από τα πλειοψηφικά ποσοστά παλαιών αναμετρήσεων, αλλά η μαγιά από την οποία ξεκινά η ανασύσταση της παράταξης».

             foxblog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου