20 Ιουν 2012

"Μέχρι το βράδυ η προγραμματική συμφωνία"

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως η Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αναμένοντας να καταρτιστεί η προγραμματική συμφωνία εντός της ημέρας. Ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να εκπροσωπείται στο εξωτερικό, αλλά η δική του δέσμευση και της ΔΗΜΑΡ είναι να αποδεσμευτεί η χώρα από τους όρους του μνημονίου και να αρθούν τα μέτρα που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ:  «Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί. Συναρτούμε τη στήριξη της κυβέρνησης με το πολιτικό περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκηθεί. Βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του προγράμματος της προγραμματικής συμφωνίας, με επιμονή εκ μέρους μας να υπάρξουν οι ρυθμίσεις, οι δεσμεύσεις που θα υπηρετούν την αποδέσμευση από τους όρους του μνημονίου και την άρση των μέτρων που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία».


Και συμπλήρωσε: «Η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση, η Ελλάδα να εκπροσωπείται, στη χώρα να ασκείται πολιτική, αλλά το περιεχόμενο της πολιτικής αυτής είναι η μεγάλη μας διεκδίκηση. Μέχρι το βράδυ θα έχει καταρτιστεί η προγραμματική συμφωνία και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβει η κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί. Οι εξελίξεις επιταχύνονται».
 
              real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου