4 Ιουν 2012

Επιστροφή Καρατζαφέρη

Ο Καρατζαφέρης επιστρέφει στις ρίζες … του κόμματός του και επιχειρεί να κάνει μια στροφή ο ίδιος, αλλά και τα στελέχη του κόμματός του σε πιο κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα.

Στην Καλλιρρόης θυμήθηκαν την παλιά καλή εποχή όπου τα πολιτικά ζητήματα ήταν σε δεύτερη μοίρα, αφού δεν ήταν ζητούμενο. Η κοινωνία είχε τον πρώτο λόγο και προς την κοινωνία κάνει στροφή και ο Γ ιώργος Καρατζαφέρης, δίνοντας έμφαση στο πρόγραμμά του και στις ομιλίες του σε θέμα εθνικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά, θέματα όπως το μεταναστευτικό, την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

Μάλιστα από την Θεσσαλονίκη τόνισε ότι η Τρόικα θα κόψει τους μισθούς των ιερέων, μιλώντας για τελειωτικό χτύπημα στην Ορθοδοξία, ενώ υποσχέθηκε την επαναφορά του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες. 

Μια ενδιαφέρουσα κοινή συνέντευξη έδωσαν πατέρας και υιός Πλέυρης στην realnews. H συνάντηση έγινε στο δικηγορικό γραφείο του Κώστα Πλεύρη με τον Θάνο να κάθεται..απέναντι.

"Είμαστε πολύ αγαπημένοι" δηλώνουν, αλλά επισημαίνουν πως η αγάπη σταματά εκεί που ξεκινά η πολιτική.

"Εγώ πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία. Ο πατέρας μου όχι" επισημαίνει ο Θάνος για να προσθέσει με πολύ κυνισμό ο πατέρας του πως πιστεύει πως ο κοινοβουλευτισμός γράφεται με "υ" , δηλαδή κυνοβουλευτισμός από την αρχαία λέξη κυν=σκυλί.
Ο Θάνος προσθέτει πως αυτό που πήρε από τον πατέρα του είναι η αγάπη για το Έθνος, αλλά όχι τις απόψεις του για τα πολιτεύματα. 

Ο πατέρας στην ερώτηση για το τι αισθάνεται για το παιδί του, απαντά και πάλι κυνικά, αλλά με ειλικρίνεια: "Tι μπορεί να αισθάνεται ένας πατέρας για το παιδί του; Τον συγχώρεσα ακόμα και για το γεγονός οτι βγήκε ...βουλευτής!"

Και αν εκλεγεί ο ίδιος ως επικεφαλής του Επικρατείας, τι θά κάνει;

"Θα βάλω μια φουστανέλλα, θα μπω στην Βουλή, θα τους τα πω και θα φύγω. Δεν θα καταντήσω εγώ βουλευτής" καταλήγει

         parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου