6 Ιουν 2012

Στο εδώλιο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και το "ντού" στην ΕΡΤ

Το κατώφλι του Β' Μονομελούς Πρωτοδικείου Κακουργημάτων Αθηνών στη περνά σήμερα Τετάρτη ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου το 2007, λίγες μέρες πριν από τη "Γιορτή Νεολαίας" της ακροδεξιάς παράταξης.

Πορεία διαμαρτυρίας αντιφασιστικής πρωτοβουλίας
Την ώρα της δίκης του Ηλία Κασιδιάρη η αντιφασιστική πρωτοβουλία "Ποτέ Ξανά" καλεί σε κινητοποίηση τους απλούς πολίτες, ενώ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως πρέπει να καταδικαστούν οι ένοχοι της δολοφονικής επίθεσης.

"Ποτέ ξανά νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά, χώρο δουλειάς και εκπαίδευση", αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι αρχές φοβούνται τυχόν επεισόδια έξω από το Εφετείο, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία στο σημείο είναι αυξημένα.

Mπορεί σήμερα να έχει να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς εκδικάζεται η υπόθεσή του στην οποία κατηγορείται για ξυλοδαρμό, όπως χθες άφησε να φανούν οι προθέσεις της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που το κόμμα αποκλειστεί από το debate των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το debate των πολιτικών αρχηγών και αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή, θα συγκεντρωθούν μερικές εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έξω από την ΕΡΤ και θα δεν επιστρέψουν να γίνει τηλεμαχία.

         news247.gr
        parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου