28 Ιουν 2012

«Δημαγωγός ο Τσίπρας»

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Αρχικά στο στόχαστρο βρέθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Α. Τσίπρας. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA υποστήριξε πως δεν έχει καμία διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή όσον αφορά τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών προσώπων.

«Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινεταίος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος και αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Ρένας Δούρου. «Βγήκε η κα Δούρου και είπε «ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν». Η κα Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι».


Παράλληλα ο Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε τον Α. Τσίπρα «δημαγωγό, αστοιχείωτο πρόσωπο με τρισβάρβαρα ελληνικά». Υποστήριξε επίσης πως θα συμμαχήσει ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.


«Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του» σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Στην συνέχεια ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε στον Ευ. Βενιζέλο για την συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας. «Τι σόι συμμετοχή στην Κυβέρνηση είναι αυτή που έχουμε, δεν ξέρω, εγώ δεν ξέρω και ποια είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουμε δυο-τρεις Υπουργούς που δε θυμάμαι ούτε το όνομά τους, κάτι φίλους του κ. Βενιζέλου από τη Θεσσαλονίκη, αυτό είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση;» είπε και υποστήριξε πως στην κυβέρνηση θα έπρεπε να ήταν αντιπρόεδρος ο Ευ. Βενιζέλος και να συμμετέχουν τρία κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη.


Επίσης αμφισβήτησε ανοιχτά τον Ευ. Βενιζέλο τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει σε συνέδριο και εκεί τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιος Πρόεδρος ταιριάζει στο νέο ΠΑΣΟΚ.


«Να βρούμε και ποιος Πρόεδρος ταιριάζει με αυτό το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -κι εγώ είμαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου- να αποφασίσει ότι σε αυτή την εικόνα την καινούρια που ανακαλύψαμε, δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο, πρέπει να είναι ένας 30άρης.»


Υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα προσωπικό και κληρονομικό κόμμα. «Βγάζαμε τον Παπανδρέου επειδή ήταν γιος του Παπανδρέου, βγάλαμε το Βενιζέλο επειδή ήταν ωραίος ρήτωρ και ικανός και Υπουργός Οικονομικών και δεν ξέρω τι άλλο ήταν και μετά φτιάχναμε το κόμμα καθ’ εικόνα και ομοίωσή του.»



Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Λουράντος, ο οποίος απάντησε στον χαρακτηρισμό "νούμερο" που του απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε τηλεοπτική εκπομπή χθες το βράδυ.

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών με παρέμβασή του στον Real FM και στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου απαντησε "δε με ενοχλεί που το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα με είπε νούμερο. Θα του κάνω μήνυση. Επειδή θέλει να είναι ανοιχτά και τα 8 φαρμακεία στο χωριό του... Εχει υπεροψία και βλέπει τους άλλους σα μύγες".

            enikos.gr
              real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου