28 Ιουν 2012

Νεαρός έπεσε από τον βράχο της Ακρόπολης

Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτωντας λίγο μετά τις 09.00 το πρωί από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, από την πλευρά του θεάτρου του Διονύσου. Η περιοχή γύρω από το θέατρο έχει αποκλειστεί. Στο σημείο έχουν έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με εννέα άνδρες. 

Ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τραύματα στο κεφάλι, όπου και κατέληξε.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της πτώσης και αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα. 

Υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματα του ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη το πρωί μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών. Ο 45χρονος είχε χτυπήσει στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον «Ευάγγελισμο».

Το περιστατικό συνέβη στις εννιά και μισή το πρωί. Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της πτώσης και αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Ο 45χρονος έπεσε πίσω από τον χώρο του Θεάτρου Διονύσου, σημείο αρκετά δύσβατο, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου να δυσκολευτούν να τον απεγκλωβίσουν.

            fimes.gr
           tovima.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου