9 Ιουν 2012

Ζητούνται «συνεργάτες» για το «μαζί τα φάγαμε»

Βιβλίο για την περίφημη φράση του «μαζί τα φάγαμε» ετοιμάζεται να γράψει ο Θ.Πάγκαλος και ζητά από τους πολίτες να στείλουν τις προσωπικές ιστορίες τους!

Σε ανάρτηση του στο προφίλ του στο twitter και στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει στους πολίτες να στείλουν επώνυμα ή ανώνυμα την ιστορία τους για να βοηθήσουν στην τεκμηρίωση του βιβλίου.




«Στο εγχείρημα αυτό θα βοηθήσει η κατάθεση ιστοριών «Μαζί τα φάγαμε» από τους πολίτες. Ζητούμε από τους πολίτες με την τεχνική crowdsourcing να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους. Οι ανώνυμες ιστορίες, θα δημοσιευθούν στο βιβλίο και σε ειδικό δικτυακό τόπο. Οι επώνυμες θα μπορέσουν να αποτελέσουν υλικό προς περαιτέρω έρευνα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Το βιβλίο, σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Επίσης, περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε», πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ιστορίες.


«Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία» αναφέρει ο πρώην βουλευτής. 


              real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου