23 Ιουν 2012

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σαμαράς

Στο Αττικό νοσοκομείο βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο καθώς οι προεγχειρητικές εξετάσεις έχουν γίνει από χθες.
 Λίγο μετά τις οκτώ και μισή το πρωί έφτασαν στο Αττικό νοσοκομείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος και μετά τις 9 έφτασε ο πρωθυπουργός.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα βγει από το νοσοκομείο εντός της ημέρας.
 
Στην προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση που έκανε χθες διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ που ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα.

Μετά την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται οι γιατροί να μην του επιτρέψουν να ταξιδέψει την Πέμπτη για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής καθώς μετά από μετά από μια τέτοια επέμβαση εκτός ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση του χειρουργημένου ματιού στον ήλιο, απαγορεύονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και τα ταξίδια.


Όλα θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι μετά την εγχείρηση, όταν και θα αποφασίσει ο Διευθυντής της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Πάνος Θεοδοσιάδης, αν θα μπορέσει ο Πρωθυπουργός να μεταβεί στις Βρυξέλλες.


Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε πως δεν θα αλλάξει τις συνήθειες που είχε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Έφτασε νωρίς το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε τις συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες Δ. Σταμάτη, Κ. Μπούρα και Χρ. Λαζαρίδη.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά όσον αφορά την υγεία του Πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη το πρωί για να πάρει μέρος στην σύνοδο κορυφής. Την ίδια μέρα θα ορκίζεται η νέα βουλή και θα εκλέγει το νέο προεδρείο με την ΝΔ να έχει προτείνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για Πρόεδρο της βουλής.


Δεν αποκλείεται τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα και ανάλογα με τις εξελίξεις να αρχίσει η τριήμερη διαδικασία στην βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.


Τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας 15 λεπτών είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Έλληνα πρωθυπουργό ενώ και οι δυο πλευρές επεσήμαναν την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία των δυο χωρών σε πολλούς τομείς.


Η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε η επανενεργοποίηση του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου.

             real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου