4 Ιουν 2012

"Μόνο γκόμενες δεν μας έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ"

Αιχμές με αρκετή δόση χιούμορ κατά του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, άφησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει τα πάντα, εκτός από γκόμενες.

"Δεν νομίζω να υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα που να έχει υποσχεθεί τόσα όσα ο Τσίπρας. Το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα μας βρει γκόμενες. Όλα τα άλλα τα έχει πει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Υποστήριξε ακόμα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σήμερα όλοι οι συνεργάτες του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, Άκη Τσοχατζόπουλου, που κατηγορείται για τις μίζες.

Το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του , λέγοντας πως οι επιχειρήσεις του βιώνουν μία από τις χειρότερες περιόδους και ο ίδιος στενάζει κάτω από το βάρος των δανείων που έχει. 

Με αυτή την κατάσταση να επικρατεί ο Άδωνις αναγκάστηκε να κάνει περικοπές μισθών, αφού διαφορετικά δεν βγαίνει. 

Το γεγονός πάντως οτι οι εκδοτικές του επιχειρήσεις απευθύνονται σε ένα... συγκεκριμένο κοινό, τον βοηθά ακόμα και τώρα , αφού ο βουλευτής της ΝΔ έχει συνδεθεί με την αρχαία Ελληνική γραμματεία και τις..."προ Χριστού" εκδόσεις.

        parapolitika.gr
          news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου