10 Ιουν 2012

"Οι παράνομοι θα φύγουν από την χώρα"

Από το Επιμελητήριο Αχαΐας, με αφορμή την πρόσφατη στυγερή δολοφονία δασκάλας με 36 μαχαιριές, στην πόλη της Πάτρας , ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, επισημαίνοντας μάλιστα πως η παράνομη είσοδος των μεταναστών θα σταματησει.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της Αχαΐας , επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη και για μια ακομα φορά επεσημανε πως " η έξοδος από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο μέσα από την ανάπτυξη."  Αύριο το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τον Πύργο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τριτοκοσμικές λύσεις


Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορίνθου επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σήμερα στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την έλλειψη ρευστότητας και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως " η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, όχι νέοι φόροι, όχι άλλη ανεργία, χρειάζονται συμμαχίες. "


Ο κ. Σαμαράς τόνισε μάλιστα πως "λέμε όχι σε εκείνους που τυχοδιωκτικά τάσσονται κατά των λύσεων" και επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και ενότητα. Ο Πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο τη πόλης της Κορίνθου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.


Συγκεκριμένα, ο κ.Σαμαράς δήλωσε ότι: «Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας. Όχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός. Και σήμερα, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο»


Συσπείρωση με οδηγό... την ασφάλεια


Όλο το βάρος στην λαθρομετανάστευση ρίχνει η ΝΔ για να σταματήσει τις διαρροές προς τα δεξιά. Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα θα επισκεφθεί και την Πάτρα.


«Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση» τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο Πρόεδρος της ΝΔ επιχειρώντας να συσπειρώσει τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους. Χωρίς αυτή την φορά να κάνει αναφορές προς τα άλλα κεντροδεξιά κόμματα ο Αντώνης Σαμαράς ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και της ασφάλειας των πολιτών.


Δεν ήταν τυχαίες οι επισκέψεις του Προέδρου της ΝΔ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Γ.Α.Δ.Α και τα ΜΑΤ την επομένη του περιστατικού που συνέβη στην Παιανία. Μάλιστα τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης έκαναν δηλώσεις για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.


Σήμερα θα επισκεφθεί την Πάτρα μία ακόμα περιοχή που το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται από τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες, ενώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.


Μάλιστα πρώτος του σταθμός στην Αχαϊκή πρωτεύουσα θα είναι η αστυνομική διεύθυνση Πατρών προκειμένου να ενημερωθεί από τις αρχές για το πως έχει η κατάσταση στην περιοχή και κυρίως γύρω από το λιμάνι όπου εκεί σημειώνονται και οι περισσότερες συμπλοκές.


Ιερό δικαίωμα χαρακτήρισε την ασφάλεια ο Αντώνης Σαμαράς που επισκέφτηκε τον 'Αγιο Παντελεήμονα.


Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι και του περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά, ζητώντας του παράλληλα να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.


Όπως είχε γράψει από χθες το
Real.gr ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει αλλάξει στρατηγική και προτιμά στις περιοδείες την απ ευθείας επαφή με τους πολίτες παρά τις ανοικτές συγκεντρώσεις. «Οι πολίτες έχουν ανάγκη να τους ακούσεις και δεν θέλουν πολιτικούς λόγους» τονίζουν στελέχη της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα περιοδεύσει στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας. Θα παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου και θα επισκεφθεί τα έργα της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, που έχουν σταματήσει.


Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αχαΐας και θα παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς Αχαΐας στο Επιμελητήριο.


Τέλος, θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς Ηλείας στο Επιμελητήριο Πύργου


              real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου