6 Ιουν 2012

Ανοιχτή επιστολή στους πολίτες σχεδιάζει να στείλει ο Ευ.Βενιζέλος

Aνοιχτή επιστολή σχεδιάζει να αποστείλει στους πολίτες τις επόμενες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να «επικοινωνήσει» στους ψηφοφόρους όλα τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ για την ανάγκη να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στη χώρα και να πείσει ότι μόνο ένα ισχυρό κοινοβουλευτικά και πολιτικά ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει αυτή την προοπτική.

Σύμφωνα με Τα Νέα, η επιστολή θα αποσταλεί με email σε εκατοντάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσω της βάσης δεδομένων που διαθέτει η Ιπποκράτους, ενώ για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής πρόσβασης θα τυπωθούν φυλλάδια με την επιστολή, τα οποία είτε θα ταχυδρομηθούν είτε θα διανεμηθούν πόρτα – πόρτα.

Στην επιστολή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ.Βενιζέλος θα επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο εγγυητής και ο καταλύτης των εξελίξεων μετά τις εκλογές.

Παράλληλα θα θέτει τους πολίτες ενώπιον των κεντρικών διλημμάτων των εκλογών, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων ότι η κοινωνία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν επιλέγει την καταγγελία της σύμβασης ή μια συντονισμένη προσπάθεια για αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης.

Να σημειωθεί ότι οι προεκλογικές εμφανίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου με ομιλία στον Πειραιά, ενώ δύο ημέρες -την Τετάρτη 13 Ιουνίου- θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση είτε στο Γκάζι είτε στη Δυτική Αθήνα (Περιστέρι ή Αιγάλεω).

            foxblog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου