3 Ιουν 2012

Οργή για τη χορηγία - μαμούθ ύψους 330.000 ευρώ της ΔΕΗ

Με έγγραφο της ΔΕΗ που φέρει ημερομηνία 24 Μαΐου 2012, η δημόσια επιχείρηση αποφασίζει να προβεί σε χορηγία του Αθλητικού Ομίλου Κύμης για την περίοδο 2012-2014 με ποσό 330.000 ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News".

Και ενώ δεκάδες νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση σε όλη τη χώρα, η δημόσια επιχείρηση εμφανίζεται ιδιαιτέρως γενναιόδωρη σε ένα αθλητικό σωματείο που ο παράγοντας της ομάδας είναι συγγενής με το δήμαρχο της περιοχής. 

Στο σκεπτικό της απόφασης που έλαβε η ΔΕΗ αναφέρεται ότι αποφασίζει την οικονομική υποστήριξη του συλλόγου, στα πλαίσια της συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες Αλιβερίου  - Κύμης για τον εξηλεκτρισμό της χώρας. 

"Την ώρα που η ΔΕΗ δεν πληρώνει στο δήμο μας, στον οποίο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εργοστάσιο, τα τιμολόγια των απολογιστικών εργασιών για την καθαριότητα, έρχεται να χρηματοδοτήσει για πολλοστή φορά ένα αθλητικό σωματείο που καμία σχέση δεν έχει με το δήμο", δηλώνει στην κυριακάτικη εφημερίδα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενεργοί δημότες" Γιάννης Σαγιάννης, ο οποίος εξέδωσε την ανακοίνωση, όπου καταγγέλλει τη χορηγία της ΔΕΗ στον ιδιωτικό Α. Ο Κύμης. 

Η συμφωνία προβλέπει ότι τα χρήματα θα δοθούν σταδιακά από τον προϋπολογισμό εκμετάλλευσης της ΔΕΣΕ και ότι η επιχείρηση θα τύχει αντισταθμιστικών οφειλών προβολής. Δηλαδή, ότι η ΔΕΗ θα διαφημιστεί από τον Α.Ο. Κύμης. 

              real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου