28 Ιουν 2012

“230 εκατ. ευρώ χρωστούν στις τράπεζες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα χρέη που έχουν τα δύο κόμματα. 

Ο κ.Καμμένος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook έγγραφο με τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως δεν μπορεί να φεσωθεί ο ελληνικός λαός με 100.000.000 ευρώ από τα δύο κόμματα την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ.

Μάλιστα έγραψε: «Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ. Την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ νομίζει ότι θα δεχτούμε φέσι 100.000.000 με την κάλυψη της συγκυβέρνησης;».

Συγκεκριμένα στο έγγραφο που ανέβασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναγράφεται πως το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα, 10.000 ευρώ στην Marfin bank και 5.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς. Συνολικά το ποσό φτάνει τα 111.800.000 ευρώ.
 
Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει 105.000.00 ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα και 15.000.000 στην Τράπεζα Πειραιώς. Συνολικά το ποσό φτάνει τα 120.000.000 ευρώ.

Με δήλωσή του ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος, Τέρενς Κουίκ γνωστοποίησε την ανάληψη της θέσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, ενώ γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος. Επίσης, τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναλαμβάνει από σήμερα ο Χρήστος Ζώης.

Αναλυτικά η δήλωση του νέου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος:
«Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, μου είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο την μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εκπροσώπηση του Κινήματος, σε μια δύσκολη και κρίσιμη προεκλογική περίοδο.


Με την εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Πρόεδρος του Κινήματος μου έκανε τη νέα τιμή να με ορίσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, με Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. τον Κώστα Μαρκόπουλο.


Την θέση του νέου Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζώης, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα πολύ σοβαρά καθήκοντα που του εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος, παράλληλα με εκείνα του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.


Η αντικατάσταση συμφωνήθηκε να γίνει μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.


Τους τρείς μήνες των αλλεπάλληλων προεκλογικών περιόδων, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου. Να αντιπαλέψουμε τα Μνημόνια και τους εδώ υπηρέτες τους, αλλά και τους ξένους που τα επέβαλαν. Και κυρίως να εδραιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η νέα πολιτική δύναμη, στη νέα πορεία της χώρας που άνοιξε με το τέλος του καταρρεύσαντος μεταπολιτευτικού κύκλου.


Διέσχισα με περιοδείες όλη την Ελλάδα. Μίλησα στα περισσότερα ΜΜΕ της Αθήνας και της περιφέρειας. Έκανα σεμινάρια τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συμπεριφοράς στη συντριπτική πλειοψηφία των 470 υποψηφίων βουλευτών, από τους οποίους το 92% έμπαινε για πρώτη φορά στη πολιτική. Επιμελήθηκα το σύνολο των Δελτίων Τύπου και είχα την συνεχή εποπτεία των social media του Κινήματος.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους των εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκρισή τους, στον επιτρεπόμενο βαθμό από τους εκδότες και τους καναλάρχες τους, κατά περίπτωση.

Ευχαριστώ τα portals και τους bloggers.


Πάνω απ’ όλα, όμως, εκφράζω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μου. Μια χούφτα νέων ανθρώπων, εθελοντών, που εργάστηκαν σκληρά και με απόλυτη συνέπεια. Τόσο στο Γραφείο Τύπου, όσο ως αναπληρωτές εκπρόσωποί μου στις εκλογικές περιφέρειες.


Ο αγώνας συνεχίζεται τώρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.


Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την τιμή και την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου.


Τέρενς Κουίκ


Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Βουλευτής Επικρατείας».


         iefimerida.gr
           foxblog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου