7 Μαΐ 2012

Mε πλάκα αρνήθηκε στον Σαμαρά ο Καμμένος

Ο κ Καμμένος δεν πρόκειται να βγει ούτε στο τηλέφωνο και δεν πρόκειται να συζητήσει ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τηλεφώνημα που έγινε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου, από τη ΝΔ, στελέχη του κόμματος έκαναν πλάκα.

Το τηλέφωνο το σήκωσε ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος απάντησε ότι διευθυντής του γραφείου του κ. Καμμένου είναι ο κ. Γεωργαλάς, όπως λέγατε και τον έχουμε στείλει για κάποιες δουλειές, είπε ο κ. Χαϊκάλης.

Πάντως ανεξάρτητα από την πλάκα ο Πάνος Καμμένος εμμένει στη δήλωσή του ότι ούτε νεκρός δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επίσης δεν πρόκειται να σηκώσει ούτε το τηλέφωνο ακόμη κι αν τον καλέσει ο Σαμαράς στο κινητό του.

Σύμφωνα με δήλωση που έκανε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ επιμένοντας στη συνεργασία με τις αριστερές δυνάμεις.

Επαφές με τα άλλα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης ξεκινάει σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα στις 4 το μεσημέρι, ενώ μία ώρα αργότερα θα δει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

        enikos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου