29 Μαΐ 2012

Το ΚΚΕ ετοιμάζει μηνύσεις κατά Fecebook και Twitter

Πυρά κατά των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και του Twitter εξαπέλυσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ καταγγέλλει τους πλαστούς λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο όνομα τόσο του κόμματος, όσο και της γενικής γραμματέως Αλέκας Παπαρήγα, ενώ καταγγέλλεται η έλλειψη κανόνων ασφαλείας στους εν λόγω ιστότοπους για την ασφαλέστερη διασταύρωση στοιχείων όταν ανοίγονται προσωπικοί λογαριασμοί και προφίλ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό ότι παρά τις επανειλημμένες επίσημες διαμαρτυρίες του για τους πλαστούς λογαριασμούς που λειτουργούν στο twitter και στο facebook στο όνομα του ΚΚΕ και της γενικής γραμματέος της ΚΕ του Κόμματος Αλέκας Παπαρήγα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν μαρτυρώντας τη δόλια και ύποπτη στόχευσή τους.

Την πρώτη ευθύνη για την ύπαρξη αυτών των πλαστών λογαριασμών που συκοφαντούν προκλητικά το ΚΚΕ και εξαπατούν καλοπροαίρετους χρήστες του διαδικτύου έχουν το Twitter και το Facebook, τόσο γιατί επέτρεψαν την ανάρτησή τους χωρίς να ζητήσουν ή να διασταυρώσουν στοιχεία όσο και γιατί επιτρέπουν τη λειτουργία τους παρά τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και τις διαμαρτυρίες του προς τις εταιρίες αυτές.

Το ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει τη διαβολή και την προβοκάτσια και για να βάλει τέλος στην εξαπάτηση ή στην παγίδευση, εκτός από την πολιτική καταγγελία, είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και στις απαραίτητες νομικές ενέργειες", καταλήγει η ανακοίνωση.

           news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου