15 Μαΐ 2012

«Θρίλερ» με το έγγραφο Καμμένου


Από χθες το βράδυ η Προεδρία της Δημοκρατίας κοινοποίησε τις προτάσεις που κατέθεσε στον Κ. Παπούλια, ο Π. Καμμένος αναφέρει σε ανακοίνωση της η Προεδρία. Ουσιαστικά η προεδρία διαψεύδει τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έκανε λόγο για «πλαστογράφους».


Με σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook απάντησε στα σενάρια για συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε κυβέρνηση συνεργασίας ο Πάνος Καμμένος.

«Οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Ισχύουν μόνο οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο Σαμαρά. Ότι λέμε ισχύει για πάντα» έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.




Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο ότι στην περίπτωση που υπάρξει αμέσως κίνδυνος εθνικής ασφάλειας τότε και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο ορόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπορεί να δώσει ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Πάνος Καμμένος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση επιθυμεί την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.


Ωστόσο έντονη είναι η δυσφορία στο στρατόπεδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Πάντως θα έχει στα χέρια του τα πρακτικά της πρώτης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που έγινε την Κυριακή.


Όσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά και την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στην δήλωση του για τις προτάσεις που είχε κάνει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεργάτες του έλεγαν «τώρα θυμήθηκε ο κ. Σαμαράς ότι έχει προτάσεις ο Πάνος Καμμένος;»

Ο Γιάννης Μανώλης μιλώντας στον
Real fm 97,8 και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα συμμετάσχει σε οποιοδήποτε σχήμα κυβέρνησης εάν δεν υπάρξει καταγγελία της σύμβασης του Μνημονίου. «Δεν μπορούμε να πάμε σε μια κυβέρνηση με Σαμαρά και Βενιζέλο γιατί τους θεωρούμε υπεύθυνους για αυτό που γίνεται σήμερα και άρα δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιηθούμε εμείς για την επιβίωση αυτών», τόνισε ο βουλευτής.


Και πρόσθεσε «εμείς δεν φύγαμε για να γυρίσουμε από την πίσω πόρτα και μάλιστα να σώσουμε πρόσωπα τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα».


Ο Παύλος Χαικάλης που εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παρακολούθησε με αγωνία, την συζήτηση για το έγγραφο που διέρρευσε από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Στις επίμονες ερωτήσεις ενός χρήστη του twitter απάντησε με σιγουριά,ότι γνωρίζει τι συμβαίνει και πως είναι σίγουρος για τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου. " Αν ο Πρόεδρος σου συμμετέχει σε κυβέρνηση που στηρίζει Σαμαράς και Βενιζέλος θα παραιτηθείς;" επιμένει για τρίτη φορά ο χρήστης του twitter  και ο Παύλος Χαικάλης απαντά : "Ναι θα παραιτηθώ. Τώρα ξέρω. Γι αυτό απαντάω".


Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω του www.enikos.gr έφερε στη δημοσιότητα την επιστολή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

              real.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου