10 Μαΐ 2012

Στενές Επαφές τρίτου Τύπου

Έχουν περάσει κάτι 24ωρα -επεισοδιακά είναι η αλήθεια- μετά τις εκλογές. Ότι πήραμε το αίμα μας πίσω και τιμωρήσαμε λιγάκι τους "μίζουλες" του δικομματισμού είναι ηλίου φαεινότερον!

Συγχιστήκανε αυτοί διότι, σαν Αντουανέτες συνεπείς στο ρόλο τους, δεν έχουν καμία επαφή με το περιβάλλον. Περιμένανε μεγάλα ποσοστά. Και απαιτούσαν δάφνες και ζητωκραυγές και ρωμαϊκούς θριάμβους... Από που κι ως που? Θα σας γελάσω!

Έχει λογική ο, κατά  συρροήν , δολοφόνος με το πριόνι? Ε, ούτε και τούτοι οι εθνοσωτήρες διαθέτουν λογική.  Μόνο τσέπες βαθιές και πλούσιο λεξιλόγιο που τους βοηθάει να ξεγλιστράνε  σα χέλια στα δύσκολα διαθέτουν. Σου παρουσιάζουν τον ασβέστη για τυρί και τις σβουνιές για ελιές φωνάζοντας κιόλας.  Μην τους πάρεις και τον αέρα!  Στο τέλος ίσως και να τα πιστεύουν τα ψέματα που ξεστομίζουν.

 Βαθιά μέσα τους ίσως πράγματι να θέλουν να μας σώσουν. Αλ-λά τα μακριά χέρια τους και η έξη τους στο λάδωμα δεν τους αφήνει!  Μπορεί ο αρχομανής, μιζομανής  να επιβληθεί στο σάπιο κομμάτι του εαυτού του? Όχι,βέβαια!
Μπορεί να σωθεί και σε σώσει? Όχι! Με τίποτα!
 
Απλά κρύβεται πίσω από  ωραία λόγια και σου δίνει μια παράσταση πιστευτή!  Γατί κι εσύ πατριώτη τη θέλεις τη σωτηρία σου...Ε, μα ναι!  Είχες αναθέσει  χρόνια τώρα ,εργολαβικά, τη διακυβέρνηση και τη σωτηρία σου στον Τσίτσο και τον Φράνκο που σου εμφανίζονταν σαν ο στρατηγός Πάτον και ο Τζερώνυμο ο αρχηγός των Απάτσι!  Οι γελοίοι! Και τα γελοία επιτελεία τους. 

Η αλήθεια είναι πως ...την αλήθεια σου την έκρυβαν επιμελώς κάτω από τόνους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Σου έδιναν για τροφή πνευματική σκουπίδια , σε διέφθειραν συστηματικά και διατηρούσαν υποβαθμισμένη την καθημερινότητά σου, σκόπιμα,  χρόνια τώρα, για να μπορέσουν σήμερα να σε εξαθλιώσουν εύκολα.

Αλλά ευτυχώς εσύ, λαέ της Αγουλινίτσας, κράτησες αντίσταση μέσα σου και μια επιφύλαξη στην εικονική πραγματικότητα που σου παρουσίαζαν κι έτσι, όταν ωρίμασε ο καιρός, τους έτριξες τα δόντια!  Τους είπες :
-"Ρε, κοιτάτε καλά, δεν θα με κοροϊδεύετε άλλο! Δε σας πιστεύω πια και επιθυμώ την τιμωρία σας για την εθνική προδοσία που διαπράξατε παραπλανώντας με τόσα χρόνια. Σας εμπιστεύτηκα και μου αρπάξατε τη ζωή κλέφτες!  Τη σύνταξη, το μισθό, την περίθαλψη, την περιουσία, το παιδί μου, το μέλλον του και σε λίγο θα με αφήσετε να πεθάνω αβοήθητος στην ψάθα.  Ως εδώ! Τέλειωσε το παραμύθι της  αμαρτωλής  -δήθεν- Μεταπολίτευσής σας. Σας παύω!  Εγώ σας ανέβασα ,άτιμοι,  εγώ σας κατεβάζω!".
 
Έτσι τους είπες και τρομάξανε τα λαμόγια.  Σου λέει κάτι δεν κάναμε σωστά? Το σχέδιό μας είχε κενά? Πως δεν ναρκώθηκε εντελώς τούτος ο λαός? Πως δεν νεκρώθηκε μέσα του? Την πατήσαμε, κάπου υπήρξε αστάθμητος παράγοντας...

Φυσικά ο αστάθμητος παράγοντας ήσουν εσύ ο ίδιος λαέ της  Αγουλινίτσας!

 Εσύ που πάντα δίνεις τα φώτα στην οικουμένη. Εσύ που ,κι αν η ιστορία σε τιμωρεί κάποιες φορές, δεν νικιέσαι. 

Απλά μένεις λίγο πίσω και περιμένεις, μέχρι να πάρεις φόρα, να κάνεις το νέο άλμα σαν Ηνίοχος, που είσαι,  του πολιτισμού και των λαών τούτης της γης.

 Γερμανός το είπε αυτό για σένα!  Ο Γκαίτε, που θαύμαζε τον Όμηρο και είχε ασάλευτη αγάπη για το ελληνικό θαύμα.

 Να το θυμάσαι, όταν λυγίζεις λιγάκι από την απόγνωση που σου φορέσανε καπέλο οι, πρώην, αγαπημένοι σου ήρωες και σωτήρες του δικομματισμού!

Και τώρα ετοιμάζεσαι πάλι να κάνεις το νέο άλμα κι όλοι οι λαοί της πλάσης σε κοιτάνε.  Να δούνε τι θα κάνεις εσύ για να το κάνουν κι αυτοί.  Γιατί αν οι Έλληνες υποταχθούν θα υποταχθεί ο κόσμος όλος!

Οι σωτήρες του δικομματισμού τώρα, οι καθ έξην κλέφτες του ιδρώτα και του μόχθου σου, προσπαθούν να σε εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Για να μη τους οδηγήσεις σε επόμενες εκλογές που θα είναι και  το Βατερλώ  τους. Δε νοιάζονται για σένα, μόνο για την πάρτη και τη τσέπη τους. Αυτό πιστεύω να σου έχει γίνει πεντακάθαρο μετά απ όσα πέρασες κι όσα ακόμη χειρότερα, γνωρίζεις πως σου ετοιμάζουν. 

Σκέφτηκαν στην απελπισία τους και στο αδιέξοδο που τους προκάλεσες ,και καλά τους έκανες, να σου φορέσουν πρωθυπουργό τον Κουβέλη του 6%  -κι αυτό από θυμό στους πρώην μεγάλους- που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τα συμφέροντα των κατακτητών. 

Θα αντιδράσεις και το γνωρίζουν και θα σου προτείνουν έναν άλλο, να δουν πως θα το πάρεις, και στο τέλος  θα σου φορέσουν τον καταλληλότερο γιαυτούς.

Αν τελικά δεν αντιδράσεις. Όπως έκαναν, κακή ώρα, με τον Παπαδήμο. Σου πρότειναν και τότε τη σάρα και τη μάρα και μετά έβαλαν τα παπαγάλια τους να δουλεύουν διπλοβάρδια στον κιτρινισμό. Για να σε πείσουν και καλά πως ,10 μόλις ώρες μετά την εκλογή του, ήσουν 80% ικανοποιημένος!  Μα πότε πρόλαβαν να σε ρωτήσουν? Αφού ήταν νύχτα και κοιμώσουν!  Και τι να πεις κι εσύ? Αφου το υπόλοιπο 80% είναι ικανοποιημένο κι ανακουφισμένο, μάλλον εγώ θα έχω μια δυσπεψία και μιαν αναποδιά.

Να πάω με τους πολλούς κι εγώ... Κατάλαβες πατριώτη?  Κατάλαβες το ξέρω γιατί τους τιμώρησες!
Αλλά μην εφησυχάζεις... Με αυτούς που έμπλεξες πρέπει να είσαι υπ ατμόν και σε εγρήγορση ολημερίς κι ολονυχτίς. Τέτοια καθάρματα που είναι!

Θα καταφέρουν, αν τους αφήσεις, να σου περάσουν στο μυαλό τη σκέψη πως το μόνο που σε απασχολεί είναι ποιον -εξωθεσμικό που ΔΕΝ τον ψήφισες- θέλεις για πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση εθνικής ετοιμότητας ή εθνικού συναγερμού. Κάτι τέλος πάντων που απαραιτήτως θα περιλαμβάνει τον προσδιορισμό "εθνικό"  για να το καταπιείς εσύ αμάσητο!
Στο αδιέξοδο που τους προκάλεσες, πάλι πάνε να στη βγουν, δημιουργώντας σου ψευτοδιλήμματα. Με...  στενές επαφές τρίτου τύπου πατριώτη!

Ο πρωθυπουργός είναι το πρόβλημά σου? Η που πεθαίνεις αβοήθητος αφού σου τα άρπαξαν όλα? Και το μόνο που τους νοιάζει είναι να σχηματίσουν , οπωσδήποτε κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" για να νομιμοποιήσουν, με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών, που απαιτεί το Σύνταγμα -κι επιτέλους το θυμήθηκαν...- τα εκτρώματα των δανειακών συμβάσεων.

Ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας, επιτυχώς, για τα συμφέροντα των αφεντικών τους την αποστολή που ανέλαβαν σαν ανθέλληνες πράκτορες που είναι. 

Ελπίζω ο Καμμένος,  που τον πίστεψαν και τον  ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες, να κάνει τη διαφορά. Να αγωνιστεί ακόμη και σε τέτοιο ενδεχόμενο και να μην αποδειχτεί άλλος ένας λαοπλάνος ρίψασπις!
Αν χρειαστεί να ξαναπάμε σε εκλογές και να ενωθούν όλοι μαζί οι αντιμνημονιακοί για το καλό της Ελλάδας και τα συμφέροντα των πολιτών και μόνο. Ας μην φύγουμε απο το ευρώ, δεν είναι κει το πρόβλημά μας, να αναθεωρηθούν οι δανειακές συμβάσεις και να διαγραφεί ένα μέρος του υπέρογκου κι επαχθούς χρέους. Να βρεθούν βιώσιμες λύσεις για τους Έλληνες. Όχι για τις τσέπες τους. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Να έχουν μέλλον τα παιδιά μας.

Ελπίζω κι εσύ πατριώτη να δείξεις και πάλι το ελληνικό σου δαιμόνιο και με τη σοφία που σε διακρίνει σε κρίσιμες στιγμές να τους εμποδίσεις. Να μην παραπλανηθείς. Να μην επιτρέψεις να οδηγηθούμε σαν λαός στο γκρεμό για να σωθούν αυτοί και τα συμφέροντα των αγορών που εκπροσωπούν.

Να οδηγηθούν αυτοί στο γκρεμό και να σβηστούν από την πολιτική σκηνή. Να τιμωρήσεις τους εθνοπροδότες και να γράψεις μια νέα σελίδα στην ιστορία σου λιγότερο ατιμωτική και με περισσότερη ελευθερία και δικαιοσύνη. Να ζήσεις από δω και πέρα  όπως αρμόζει  σε  Έλληνες υπερήφανους  κι έντιμους να ζουν.

Το χρωστάμε όλοι αυτό στα ελληνόπουλα που αναγκασμένα να ξενιτευτούν ξερίζωσαν την καρδιά και τα όνειρά τους. Το χρωστάμε στους 2.000  απελπισμένους αξιοπρεπείς συνανθρώπους μας που, μη βρίσκοντας το κουράγιο να κάνουν κακό στους δήμιους και στους βιαστές τους, έκαναν κακό στον εαυτό τους και στους δικούς τους. Χρωστάμε να μην χαρίσουμε κανέναν άλλο  τραγικό αυτόχειρα στα διεφθαρμένα καρτελ της εξουσίας.

Το χρωστάμε στην μάνα Ελλάδα και στο μέλλον της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου