14 Μαΐ 2012

Θα φέρουμε νόμο για την ανατροπή του μνημονίου

Την κατάθεση σχεδίου νόμου στη Βουλή για την ανατροπή του μνημονίου ανήγγειλε η γγ. Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αλέκα Παπαρήγα.

«Οποία κυβέρνηση κι αν προκύψει πριν η μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να καταργήσει δανειακή σύμβαση ούτε το μνημόνιο πολύ περισσότερο τις συνέπειες τους. Πνέει κάποιος νέος αέρας στην Ευρώπη, αλλά αρκετά κοπανιστός. Εμείς στη Βουλή θα φέρουμε ν/σ που θα βάζει πολύ συγκεκριμένα την κατάργηση του μνημονίου και ας τοποθετηθούν τα κόμματα. Θα είναι νόμος της ελληνικής Βουλής θα είναι πολύ συγκεκριμένος (...)» τόνισε.


Κάλεσε δε,
το λαό να ψηφίσει ΚΚΕ: «Η Αγανάκτηση του λαού να μη συνοδευτεί από ελπίδες και αυταπάτες και συμβιβασμό. Η οργή να οδηγηθεί σε αγωνιστικά κανάλια».

Όπως ανέφερε, ο λαός έχει ευκαιρία για να αναδείξει πιο ισχυρό το ΚΚΕ για να διεκδικηθεί κάτι.

Δήλωσε ότι ένα κόμμα βάζει πέντε, άλλο 9 άλλο 4 «κόκκινες γραμμές». «Για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ δε λένε τίποτα, ο άλλος βάζει μόνο το θέμα της FYROM και όχι τις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις; Βάζουν επιλεκτικούς στόχους και ο ελληνικός λαός κοροϊδεύεται» είπε.

Η Αλέκα Παπαρήγα αποκάλεσε σόου κοροϊδίας τη λήψη των διερευνητικών εντολών. «Όταν παίρνεις μέρος σε διερευνητικές εντολές κάνεις πρόταση για συνεργασία. Να καταλάβει ο λαός πού αρχίζει η κοροϊδία και πού ο εμπαιγμός» δήλωσε.


Η γγ. του ΚΚΕ
ανέφερε ότι δε διάβασε την επιστολή Παπαδήμου. «Η έκθεση θα διαρρεύσει εμείς δεν τη διαβάσαμε άρα δεν διαρρέουμε. Αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα τη διάβαζα» είπε.

               skai.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου