10 Μαΐ 2012

Πέντε γνωστοί δημοσιογράφοι «λαδώνονταν» από τον Ακη

Έτοιμος είναι ο εισαγγελέας να καλέσει τους πέντε δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικά στοιχεία τα οποία και ουσιαστικά «κλειδώνουν» κατηγορίες εναντίον 5 δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου. 

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί στις κινήσεις των λογαριασμών του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου στοιχεία για μεταφορές σημαντικών χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι και εκτιμάτε ότι παρείχαν, επί χρόνια, δημοσιογραφική κάλυψη στον κ. Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, ειδικά στη μια περίπτωση τα ποσά είναι εξαιρετικά μεγάλα. 

Οι δημοσιογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν να καταθέσουν και να δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα ποσά, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις απολογίες να ασκηθούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά πιθανόν και άλλων. 

Πάντως, είναι αλήθεια ότι στη μια περίπτωση του δημοσιογράφου, το site sofokleou10.gr αναφέρει ότι μετά από μια μικρή έρευνα βρήκε, πλήθος δημοσιευμάτων, στα οποία υπήρχαν θετικά σχόλια, για να μην πούμε ύμνοι, υπέρ του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου.

                 fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου