29 Μαΐ 2012

Επιστολή Δημαρά σε Λαγκάρντ

Επίσημη επιστολή στη Γενική Διευθύντρια IMF κ. Κριστίν Λαγκάρντ έστειλε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς σχετικά με την «πολυδιαφημισμένη» συνέντευξή της στην Guardian.

Το ύφος του κ. Δημαρά είναι αρκετά επιθετικό τονίζοντας μεταξύ άλλων

«Την ώρα πού η Κοινωνία μας αποσυντίθεται και οι Έλληνες αυτοκτονούν κυριολεκτικά, μπροστά στον τρόμο που δημιουργήσατε εσείς και οι συνεργάτες σας, τολμάτε με ανοίκειο ύφος και με εκφράσεις πού δείχνουν έλλειψη Παιδείας , αλλά και ήθους , να συγκρίνετε ανόμοιες καταστάσεις.

Το γεγονός ότι κάποιοι υποτίθεται Έλληνες (εμείς τους αποκαλούμε Εφιάλτες = προδότες) σας παρέδωσαν την χώρα μας, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν σας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνετε έναν Λαό.

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να μιλήσετε με απαξία για έναν λαό που υποφέρει εξαιτίας των συμφερόντων που υπηρετείτε, σας προτρέπουμε να αναλογιστείτε πως ο παχυλός μισθός σας, η πολυτελής ζωή σας, η όποια φορολογική απαλλαγή σας παρέχεται και η εξουσία την οποία απολαμβάνετε, χρηματοδοτείται από το οικονομικό υστέρημα και το περίσσευμα της δυστυχίας των λαών τους οποίους «λυπάστε»».

Διαβάστε εδώ την επιστολή του κ. Δημαρά


            redalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου