29 Μαΐ 2012

"Δεν θα γίνουμε λοφίο, παράσημο αριστεροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ

Η Λιάνα Κανέλη συνέτριψε με λέξεις κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα γίνει το ΚΚΕ λοφίο και παράσημο αριστεροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ» είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η κυρία Κανέλη επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου λέγοντας «εσείς χρηματοδοτείστε από τον εχθρό ως κόμμα της ευρωπαικής Αριστεράς, έχετε στήριξη από την Ευρωπαική Ενωση που είναι ο ταξικός εχθρός, εμείς ως ΚΚΕ δεν έχουμε σχέση».

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι η λύση είναι να χτυπάς στη ρίζα της την αιτία των δεινών και αυτό είναι η Ευρωπαική Ενωση.

«Εκπροσωπείτε την παρακμή της Αριστεράς» αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος και ανέφερε ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού. «Πλακώνεστε μεταξύ σας» είπε χαρακτηριστικά για να πάρει την απάντηση :
«Είσαι ξετσίπωτος, σιγά ρε μάγκα» από τη Λιάνα Κανέλλη.

Ακούστηκαν φράσεις όπως: "χαφιέδες", "ξετσίπωτος", "τηλεκομμουνίστρια", "απόγονος μαυραγορίτη"!

Μεγάλη ένταση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη! Ο διάλογος μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και της Λιάνας Κανέλλη δεν άργησε να μετατραπεί σε άγριο καβγά με εκφράσεις που δεν ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Όλα άρχισαν όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος πήρε τον λόγο:
"Ποιον ηγέτη τους δεν χαρακτήρισαν χαφιέ; Αυτή είναι η αριστερά που είδατε, η Κανέλλη με τον ο Βαρεμένο! Μια αριστερά παρακμιακή! Όλους τους ηγέτες σας χαφιέδες τους βγάλατε στο τέλος!", είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.

Η απάντηση από την Λιάνα Κανέλλη ήταν άμεση και σκληρή:
"Η αριστερά είχε την τσίπα που δεν έχεις! Γιατί αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος»! 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκώσει περισσότερο τους τόνους ο Αργύρης Ντινόπουλος:
"Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν λες τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα! Μόκο! Μην το παίζεις τηλεκομμουνίστρια! Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα"!

Τότε ήταν που η βουλευτής του ΚΚΕ χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς:
"Σιγά ρε μάγκα! Σιγά ρε μάγκα! Σα χρυσό αυγό ακούγεσαι. Χρυσούλι αυγουλάκι. Απόγονος δοσιλόγων! Απόγονος μαυραγορίτη είσαι"!


          iefimerida.gr
            zappit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου