19 Μαΐ 2012

«Εμείς θα τα καταργήσουμε»

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει να πληρώσει», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στο ερώτημα τι θα κάνει με τα χαράτσια που ετοιμάζεται να στείλει το κράτος στους Έλληνες πολίτες, απάντησε «Εμείς θα τα καταργήσουμε».

«Πρώτα θα πληρωθούν οι ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, της ελληνικής οικογένειας που έχει διαλυθεί» ανέφερε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε: «Και στη συνέχεια μέρος του κεφαλαίου και των νόμιμων τόκων με δόση που αντέχουμε».


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι δύο αυτοί πολιτικοί που υπέγραψαν προσωπικές επιστολές, δεν έχουν κανένα λόγο να ζητάνε να κυβερνήσουν τον τόπο αυτό». Σημείωσε όμως ότι «υπάρχει η υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε μία εθνική κυβέρνηση η οποία θα καταγγείλει το μνημόνιο».Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο άνδρα, νωρίτερα, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, και ειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας «για τον Πάνο Καμμένο».

Ο άγνωστος δεν είχε διευκρινίσει τον τόπο στον οποίον είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός για τον οποίον έκανε λόγο.             real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου