11 Μαΐ 2012

Ο Μάνος με Ντόρα

Αισιόδοξος ότι οι συζητήσεις για συνεργασία με τη Δημοκρατική Συμμαχία θα ευοδωθούν τελικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

Ο κ. Μάνος εκτίμησε ότι τα δύο κόμματα θα καταφέρουν να συνεργαστούν, κάνοντας μάλιστα λόγο για ένα νέο, διευρυμένο κόμμα, με καινούριο καταστατικό και μέλη το οποίο θα αλλάξει το σκηνικό. «Θέλουμε να υπάρξει ένας ευρύτερος κεντρώος χώρος μαζί με την κεντροαριστερά.

Θα διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με νέα πρόσωπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Μάνος σημείωσε ότι δεν πρέπει να συμμετάσχει στη κυβέρνηση, καθότι είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. τον Κώστα Καραμανλή στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, όπου συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κ.Ο. της Ν.Δ.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έπιασε ψηλή κουβέντα με τους κ.κ. Πουπάκη, Παπανικολάου και Φωτεινή Πιπιλή, καθώς και με πολλούς βουλευτές που επανεξελέγησαν ή εξελέγησαν για πρώτη φορά και κάθισε δίπλα στον Γιάννη Ανδριανό.

             parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου