24 Μαΐ 2012

Ίδρυση πολιτικού φορέα απο τον Γιώργο Τράγκα

Πρίν απο λίγο ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος τράγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την ανακοίνωση δημιουργίας ενός πολιτικού φορέα και καλεί τους πολίτες να συστρατευτούν απέναντι στον εφιάλτη του μνημονίου.

Αναλυτικότερα...

 "Πρόσκληση-έκπληξη. Επειδή, δεν γίνονται όλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού forum- πολιτικού φορέα που θα παρεμβαίνει, προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου και των δυνάμεων κατοχής.

Τις επόμενες ώρες θα σας ανακοινώσω όνομα, διακήρυξη αρχών και θέσεων, στόχους και πρωτοβουλίες, που πιστεύουμε ότι θα σας εκφράζουν σε αυτούς τους δύσκολους και ανασφαλείς καιρούς. Φυσικά, θα σας πω αν θα κατέβουμε στις εκλογές και πως. Μόνοι μας ή μαζί με άλλους. Γι΄ αυτό ξεκίνησα μιλώντας για εκπλήξεις. Άλλωστε δεν είναι μια εποχή που μένεις στην άκρη και στο απυρόβλητο, επειδή συμφέρει να τα έχεις καλά με όλους.

Υπήρξαν πολλοί που είπαν να μην ανακατευτώ με τα σκ@@α. Αλλά πώς να μην τα πατήσεις όταν έχουν φθάσει μέχρι το λαιμό και θέλεις να περάσεις απέναντι. Πολύ περισσότερο όταν θέλεις να μείνεις ενεργός. Σήμερα καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος".

Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να βρείτε την κατάσταση υπογραφών πολιτών με δικαίωμα ψήφου και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εφόσον αποδέχεστε τη συμμετοχή σας στον πολιτικό φορέα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να γίνετε ιδρυτικά στελέχη χρειάζονται οι αυθεντικές υπογραφές

Παρακαλείσθε να στείλετε τη συμπληρωμένη κατάσταση στη διεύθυνση: Κορίνθου 1 και Τατοΐου Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-2821535

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: 
https://www.dropbox.com/s/24vl0mnwzgf3hlo/ypografes.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου